- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tl_
tag
válasz
MasterMark #47883 üzenetére
MasterMark: Értem, én úgy gondoltam hogy a távirányító paneljén ha valamit "összekötök" és felnyomom a kapcsolót, akkor Stand-by -ról át lehet kapcsolni hogy menjen rögtön, tehát a távirányítós részt átugranám azzal hogy rögtön ha kap jelet ha nem csak egy szimpla távirányító nélküli aktív mélynyomóként viselkedjen
Patice: Köszönöm, de nem értem miből gondoltad hogy passzív is lehet, mert ha egyszer távirányítók meg panelok vannak benne = aktív. (csúnyán fogalmazva)
-
Tl_
tag
Üdv!
Valaki el tudná magyarázni nekem, hogy egy ilyen mélyet hogy tudnék távirányító nélkül egy Yamaha RX-V350 -es erősítőre kössem, mert sajna nem erősít mélyet, csak kimenete van, de a lényeg hogy úgy kéne megoldanom a mélynyomót, hogy egy az egyben ha bekapcsolom a gombbal akkor rögtön működjön, mit kéne összekötnöm, ha valaki tud segíteni, priviben írjon és küldök képeket amiről csak kér
Ha olcsón megcsinálja nekem valaki XV. ker és vonzáskörzeteiben, akkor az is érdekelne, de tényleg csak olcsón, mert ellopták az irataimat a tárcámmal együtt és pont akkor adtam túl sok mindenen így rendesen tömve volt.
ÜDV! Joci.
-
Tl_
tag
BBéci
ÉRTEM! És nagyon sajnálom hogy kötekedésnek vettem, csak nem tudtam mire vélni azt a nem sokat kifejtő mondatotSanci38
Rendben, és esetleg ezt hogy kérjem boltban? Forrasztás az megy nekem prímán, ha meg van mondva hogy mit hogy
Akkor nem lesz jó neki az én otthoni erősítőm... hogy tudnám ezt a lehető legolcsóbb módon megúszni?
Vagy az ilyen hangfalaknak milyen ára van (nem számítok sokra, csak nem tudok ezekről már körülnézni a neten, mert elég régiek) Mondjuk ezek eléggé jó állapotban vannak. Nagyon szépen szóltak, csak ugye a vezeték nélküli technika az öregek otthonára is kiterjedt, mert ilyen olyan vastag kábeleken bukdácsoltak át szegénykék, így hát enyém lett. -
Tl_
tag
BBéci Nem kell magadban tartani... mond csak ki, de van pü is, megírhatod. Nem tudom pontosan hogy mi is a problémád, nem agresszívan írtam. Ha jól látom itt nem úgy megy a dolog, mint beárazásnál hogy megírom és későbbiek folyamán jön rá a válasz... hanem ez fórum amiből adódóan nem csak 1x lehet egymás után írni...
láttam hogy eléggé hátra kerül a hozzászólásom, ezért ilyen módon próbáltam előrébb hozni. Ezzel követtem el szabálysértést, vagy ellened valamit?Sanci38 Ilyen a 2 bemenet. Köszi szépen a választ.
-
Tl_
tag
Gyerekek, nagyon sokat beszéltek... most írtam ki, de már feledésbe merül a kérdésem felétek.
Meg tudnátok válaszolni?
-
Tl_
tag
Üdv!
Lenne 2db régi Reflex - Professional 200W hangszórópárom.
Mindkettőn 2-2db 6,3Jack -csatlakozó van, de én szeretném megoldani, hogy hozzáköthessem az otthoni erősítőmre. (ez egy házilag barkácsolt darab, de súlyosabb 350W -os párokat is vitt már) Olyan 1700W -os a névleges terhelhetősége... De azon csak rca (4+1) bemenetek vannak és egy külön SUB külön táppal.
Elvileg egy rca anya csatlakozóhoz csak egy apa csatlakozó jár... vagyis én most úgy használom.Hogy tudnám megoldani, hogy leteszteljem ezeket a hangfalakat, illetve hogy akár használhassam is? (lefújom valami stílusos színre és elég szép darab lesz belőle)
Köszönöm!! Üdv! Joci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest