- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
[Erre] valaki?
-
BenHans
addikt
Sziasztok!
Korábban már írtam, de azóta megváltozott az anyagi keret.
Szóval... Hálószobában lenne alapból 24nm de a szoba egybe van nyitva a nappalival, összesen így tehát 50 nm, PC-re és ledTV-re is lenne kötve, tehát szeretnénk mozizni is és zenét hallgatni, ezért lennek szükségem egy "arany középút" megoldására...
((a mozit nem kell részleteznem, viszont zenei téren is fennakadtam mivel eléggé mindenevő vagyok, elektronikustól a rockzenéig mindent hallgatok))~500 ezer van rá, de ha nagyon maximumot kellene mondanom akkor talán 600 de jó lenne ha ez alatt.
-
BenHans
addikt
Boldog új évet!!!
-
BenHans
addikt
Köszi!
Ezért kérdeztem... Millióim nincsenek rá TV-vel együtt max 500ezer.... A TV-t olyan 4-5 méterről nézegetném, és ahol lenne az tulajdonképp egy nappali hálószobának átalakítva.
A hallásom túl jó, a szerkezetekhez viszont annyira nem értek sajnos ezért is kérem szakértő segítségét és ezért itt mert nem bírom a MediaMarktban 'majd én ajánlok neked tutit' emberkéket...Pontosan le is írom hogy mire szeretném használni: PC-re kötni, Zenehallgatás minél jobb minőségben, Film minél jobb minőségben......
Tehát ezért várom a tippeket, ajánlásokat, és minden segítséget!
-
BenHans
addikt
Erről kérdezném a véleményeteket... [link]
Azt szeretném megoldani hogy, filmeknél kiváló legyen a hangzás, de PC-re is rá lenne kötve, és hogy jó zenei élményt produkáljon egy """házibulin"""is szóval nagyobb hangerőn...Köszi minden segítséget és ajánlást (akár ha tv-t ajánlotok hozzá azt is)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest