- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
válasz
MarDani #102818 üzenetére
Teljesen laikusként azon is elgondolkodtam, hogy a Klipsch R10 11kg csomagolás nélkül a Polk PSW110 pedig 15kg. Azért is mondom, hogy laikusként, mert egyből arra gondoltam, hogy a mágnes miatt esetleg, mert az MDF lap nem szokott vastagabb lenni és annyival nem nagyobb, hogy indokolja a +4kg-ot.
Viszont a Klipsch-nek egy kisebb 8" hangszóróval megáldott subwoofer-ét nagyon dícsérték ezért is gondoltam, hogy ezzel a 10" -al nem lesz problémám, bár márkán belül is vannak alsó/közép/felső kategóriák, így a méret megint csak nem lehet szempont. Az se baj, sőt elvárásom, hogy a mostani Heco szettemnél összeségében "utősebb" legyen, mert második félévben a hangfalszett cserét is tervezem és nem akarnék újra sub-ot is cserélni.
Meglátjuk bejáratás után hogyan muzsikál, mivel a sub-oknak is kell egy bejáratási idő.
Mivel hátra sugárzó reflex nyílása van már mindenképp indokolt a hangelnyelő szivacs beszerzése a falra, mert a frontok és küldik neki a falnak a "basszust", amitől szép visszhang alakul ki.Van ebből a szivacsból "best buy" ?
-
matta2003
tag
válasz
MarDani #102112 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet.
Megnéztem a manual-t, nekem is ez a szöveg van benne, amit be kopiztál.
„If you want to hear 5.1 CH audio, connect the digital audio out jack from your DVD / Blu-ray player / cable box / STB satellite receiver directly to an amplifier or home theatre”A magyarban ez így olvasható:
„Ha 5.1 csatornás hangot szeretne hallgatni, a DVD-/Blue-Ray lejátszó/kábeltelevíziós egység/műholdvevő (beltéri egység) digitális kimenetének csatlakozóját közvetlenül az erősítőhöz vagy a házimozi-rendszerhez csatlakoztassa.”
Tehát, arra gondolok, hogy ha a TV-ből közvetlenül az erősítőbe menne az optikai kábel, akkor mennie kellene az 5.1-nek az USB-ről, vagy nem jól értem?
A régi hangszóróimat még mindig nem tudom, hogy fel lehetne-e használni egy új hangrendszer kialakításához.
-
törölt tag
válasz
MarDani #89126 üzenetére
Nekem bejön az öszeállitásod:828 és a Polk 50 vagy sztereó ahogy kijösz és a subja is tökéletes (POLK PSW 110)
-
törölt tag
válasz
MarDani #87884 üzenetére
Vagy Denon 2100 szerintem jobb elődjénél..és Marantz 500x feletti modellek is megérik árukat, részletgazdagabbak a denonnál...
Mission jobb hangfalait is meghallgathatod, részletgazdag előadásmóduak denonnal, erősebb modellek basszusban is jók.
Vagy Castle Knight 5 vagy jobb. -
törölt tag
válasz
MarDani #87884 üzenetére
Denon mellé JBL-t nem ajánlanám, lebeszéllek róla bár részletes és basszusban is erős de nem denon hanem Pioneer és Onkyo mellé való,
Szerintem a Boston nem lesz részleteszebb a quadralnálde szerintem hallgasd meg a Quadral következő lépcsőjét vagy pedig Monitor Audio felé nézelődj. Inkjáb ved meg részletekben (én is azt teszem egy fórumtárs néz erősitőt nekem kintről) és vegyél állót először majd pótold ki folyamatosan.
Nézegesd a használtpiacot mert sokan áttérnének Dolby Atmosra és szabadulnak majd az erősitőiktőkl és ezek között biztosan lesznek olcsón job darabok is. valamint a denon ezres árában kifoghatő pl denon 2312 ami nagységrenddel jobb előadásmóddal rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged