- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sarasota123 #76795 üzenetére
Én mintha 10 k-ért irtm volna DAC-ot, de mindegy...
-
JohannZimu
senior tag
válasz
Értem, tiéd a döntés. Még egy utolsó észrevétel. Meder analógja tippem szerint kb. az LX55 analógjával egy kategória. Ha ez megfelel, akkor LX55 újként elérhető 75k körül, igaz külföldön, ha ez nem kizáró ok.
Okosítva mindenre jó, amit szeretnél. -
válasz
És miért nem akarsz használt készüléket? Sokkal jobb ár-érték arányt, hangminőséget érhetnél el, eladás esetén nagy bukta veszélye nélkül. (Én pont az új cuccoktól ódzkodok, mert már nagyon megutáltam az érzést, hogy épp csak megvettem és hazavittem, de már kevesebbet ér 30%-kal.
)
-
válasz
sarasota123 #76790 üzenetére
Szerintem ez tök jó alternatíva 90k-ból (újonnan), bár csak a médialejátszót ismerem behatóbban. De látatlanban a NAD BD-játszónak is megelőlegezem a kitűnő ár-érték arányt.
(Hát még ha használtban szereznéd be!)
Lényeg, hogy eljutottál az egybe-készülékek félrevezető vágyálmából a "külön funkcióra külön eszköz" üdvözítő realitásába! -
törölt tag
válasz
sarasota123 #76790 üzenetére
Szerintem mindkettő jó vétel. és ha öszeköttetési problémás van, a streamaudionál van 10 k-ért DAC amely az optikait sztereó kimeneté alakitja.
-
Norbi 72
veterán
válasz
sarasota123 #76767 üzenetére
Írtam neked a médialejátszos topkiban,analóg kijárata is van.De itt van egy újabb gép(tavaji) tuner és vinyó nélkül,viszont 2 hdmi,és 7 csatornás analóg kijárattal:[link]
-
válasz
sarasota123 #76767 üzenetére
"fontos lenne, hogy ......... a BD lemezeken kívül mkv fájlokkal is jól bánjon."
Az mindig kompromisszumos lesz. Külön BD-játszó, külön médialejátszó a legjobb megoldás szerintem. (A másik topicban megismert össz-költségvetésedből ezeken kívül még a CD-játszó is kijönne, ha használt árakat nézünk.
)
-
törölt tag
válasz
sarasota123 #76738 üzenetére
CD játszáshoz CD játszót érdemes venni mivel pl. egyszerübb nincs ugy telezsufolva elektronikával és a jiterre és hasonló ártalmakra is jobban fel van készitve, Buffere is máshogy van méretezve igy yg félárú minőségi cd játszó is simán felülmulja a Marantzot Cd lejátszásban minőségileg,.
Például nekem van egy régi Onkyo cd játszóm és bizony Flac tó, pio dcd pana dvd-bd jhátszót simán lealázott mindezt nem szerintem hanem a készülékek gazdái szerint. Meg is tartottam pedig az Onkyo bizony nem zenei qualitásáról hires. Ha lesz mivel, beüzemelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged