-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldfighter
senior tag
válasz
borbas666 #45493 üzenetére
Ugyanazt tudom javasolni én is amit Sanci megtett előttem. Napi szinten felmerülnek ilyen igények, amit jószerivel napi szinten módosításra javaslunk. Nem támogatjuk az egybe szetteket, viszont ha nagyon muszáj akkor azokat melyek az első hszben is benne foglaltatnak.
Az TV speckói közt a HDMI ARC tulajdonságot nem találtam, így lehet hogy a mezei digitális kimenetet kell használnod, bár momentán nem sok értelmét látom, ha nem egyenesen a tv a forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Proxmox VE
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest