- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Rollee #76584 üzenetére
Nem ismerem semennyire sem. Meg kell hallgatni saját rendszerben, mert többször tapasztaltam, hogy nagyszerű specifikációkkal bír egy sub, aztán élőben meg kiderül, hogy nagyobb mélyeknél rezonál az egész, vagy portzajos a reflexcső.
(#76596) Oldfighter:
Kerestem a nőt a képeken, de sehol sem találom. Lehet, hogy az ágy alá bújt?Más:
Másodszor is végigrágtam magam a jó minőségben kölcsönzött új Batman trilógián. Tényleg nagyszerű a kép meg a hang, de mint film... végre vége, törlöm. -
Dorian
félisten
válasz
Rollee #76579 üzenetére
60ezer Ft-ból olyan mélynyomót érdemes venni, ami épp van ennyiért a használt piacon.
Én vmilyen 30cm reflexeset keresnék. A lefelé sugárzók kényesebbek arra, hogy mi van alattuk, különösebb pozitívumuk most nem jut eszembe. A Wattszám meg persze jó, ha minél több, de ennyiért nem kapsz óriási teljesítményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest