Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Nem nagyon jellemző,Denon az átlagosnál megbízhatóbb.De ha kis helyre van bepréselve,és folyamatosan hajtva van,azt egyik vas se szereti,elöbb-utóbb tönkremehet.De ha vigyázol rá, 15-20 évig minimum szolgálja a tulajt.Az előző vasamat 11 évesen adtam el,hibátlanul,valószínüleg még ma is működik.A 2 Denon,amit linkeltem 5 és 6 éves.
(#82545) deakandrew Igen,sztereóban.
(#82533) xtremetuning
4310? -
Norbi 72
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Na,akkor nézzük:Denon 1910 50-ért jó ajánlat,bár nem eredeti a távja,de ha rendesen müködik oké.Hátul az a kis bibi nem látható.2309,ez se rossz,szerintem 65-re le lehet alkudni.
Heco szett,ez a 1910-el pont 150+kábelek,nem kell nagyon drága,10-ből kijön jófajta.Mission szett,ez jobb lenne,szerintem,persze kicsit drágább.Wharfedale szett,ez a legolcsóbb,gyakorlatilag mindet meg kéne hallgatni,ami iránymutató lenne számodra.
Persze,ha tudnál hozzá tenni,mégjobb cuccokat tudunk ajánlani,jelenleg 150 környékén ezek vannak,de az 5500-asnál mindegyik jobb 1-2 kategóriával.Újonnan ezt a Proson szettet is meghallgatnám X2000-es Denonnal,az közel áll azokhoz,amit linkeltem.
És ha lesz rá pénz,subot mindenképp venni kell,30-40 körül szoktak lenni jó darabok.
(#82500) xtremetuning Szó sincs róla,BBéci kifejtette,hogy az csak reklámfogás...mondjuk elég szomorú.
Nálad hol kezdődik az audiophile mozivas? -
gorbep
senior tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Ha a pénzmag egy része már amúgy is megvan, de nem sürgős, akkor böngész az AVX fórumon és az itteni apróhirdetéseket....nem hajt a tatár, néha ki lehet fogni nagyon alkalmi vételeket ebben az árkategóriában...... AVR, vagy hangfalszett, amelyik jön előbb kihagyhatatlan áron..... türelemmel lehet olcsón is jól építkezni...

-
BBéci
legenda
válasz
Neoteric
üzenetére
Az erősítő szódával elmegy és lényegesen többet lehet kihozni belőle, mint a Z5500-ból. Nyilván nem azokkal a kockákkal, amiket adnak hozzá, mert az csak kóbor kutyák elriasztására alkalmas. Nem a hangzásukkal, mert az emberekre is veszélyes. A kutyák irányába kell hajítani, persze vigyázva arra, nehogy az állatkínzás bűnét kövessük el.

(#82506) Pro Koryak
Mivel jelenleg is van szubládája, durván érezné a hiányát. A Logié ha nem is szól jól, de legalább hangos. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
mint írtam, szerintem kezdj nyugodtan egy régebbi dts tudó hm erősítővel.
ilyeneket már 25e ft-tól találsz. (pl. sony str-db / pio ax / marantz sr / denon 2805 / hk avr 2xx, 3xx) ezek mind nagyon jó gépek a mai napig.ugyanis mint írták, a belépő kategóriánál a dts-hd és a sima dts között hangyakukinyi különbséget sem fogsz észrevenni.
a hangfal már húzósabb=drágább ügy, de ott is össze lehet válogatni vagy találni komplett rendszert.
a subot kezdésnek sztem ne erőltesd, 150e-ből meg pláne. -
BBéci
legenda
válasz
Neoteric
üzenetére
A Z500 egy PC-s szett, bárki bármit próbál ráerőltetni, akkor is az marad. Azok között talán a legjobb, persze csak a konzumer kategóriában. Monitor mellé és köré való, vászonhoz illeszteni valóságos szentségtörés.
Már eleve bukik a minőség, mert nincs a rendszerben egy normális házimozi erősítő. Ami a szubládával van egybeépítve, az szóra sem érdemes. (Kivéve Bose és társai.)
Ahhoz, hogy a DTS-HA MAster Audio és a Dolby TrueHD értelmet nyerjen, hallani is lehessen belőlük valami többletet, ahhoz mélyebben kellene a zsebedbe nyúlni. 150000 forintból, de még a duplájából is felejtős. -
Norbi 72
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Még pár kérdés,a másikban nem válaszoltál,mondjuk nem közvetlen neked írtam,de végülis igen.

DTS HD MA,ill. Dolby TrueHD hangok vannak a filmjeiden?Érdekelne?
A zene milyen stílusú,amit hallgatsz?
3D érdekel?Nagyon jó az 1070-esen.
Sajnos nemsokára mennem kell dolgozni,de a többiek segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
4310?
Nálad hol kezdődik az audiophile mozivas?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)