Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…

- 

Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

"...közben meg 90%-unk nem tudja berendezni a szobát rendesen."
Aláírom. (Nálam is szar az elhelyezés, mert... család... Nem is tudom megmondani hányszor el akartam már adni a cuccaim felét, mert nem tudom annyit hallgatni, mint amennyit szeretném és mellesleg nem is tudom úgy elhelyezni, ahogy optimális(abb) lenne. Legutóbb épp tegnap volt ilyen napom.
 )De.
Szerintem sokan vagyunk olyan helyzetben, hogy nem jó a helyiség, nem jó az elrendezés. Mert sajnos ez sokszor adott dolog, és mondjuk a békés együtt élés miatt kompromisszumra kényszerül az ember ezzel kapcsolatban is.
A legtöbb fórumozó szerintem nem tudja könnyen megtenni, hogy egy egész helyiséget csak a zenének/mozinak szánjon. Vagy nem is akar foglalkozni vele ilyen szinten.
És akkor mi marad a fő komponenseken kívül? A kábelek.
Én jelenleg még bérlakásban vagyok a családommal. Addig nem fogok költeni az akusztikára, amíg nem a sajátomban van a cucc. Épp most keresünk családi házat és szerencsére a feleségem is azon a véleményen van, hogy kell egy olyan helyiség, egy nappali, ahol ezt használhatjuk, mert ő is szeret rajta zenét hallgatni (már amikor tudunk), vagy filmet nézni (altatás után, ha összejön).
És az akusztikai panelek esetében tetszik neki az a megoldás, hogy lehet rá akár családi fényképeket nyomtattatni.
A saját házamban már aktívan akarok a szobával is foglalkozni, mert a jelenlegi cuccom is tudna sokkal nagyobb élményt adni, jobb elhelyezéssel és egy "kis" akusztikai kezeléssel.
Addig más részeit próbálom fejleszteni a rendszernek. A forrás már kezd egész jó lenni.
 Nem is volt olcsó. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - BestBuy topik
 - Whisky topik
 - Autós topik
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Arc Raiders
 - Sorozatok
 - Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 Nem is volt olcsó.