Hirdetés
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Google Pixel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

- 

Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

devil-k
nagyúr
 - 

Khaosz55
addikt
válasz

BBéci

üzenetére
						Te a 2-es vagy 3-ast vetted vagy a 2-es középen italtartóval. Nem tudom melyik lenne a jobb a 3-as nagyobb de gondolom senki nem akar középre ülni. Nekem a 2-es italtartós szimpatikus de elég nagy a felár, így vagy a 2-es vagy a 3-as lesz az egyik.
Az antik marhabőr bevonatú gondolom nem csillogós és csúszós fajta? Nem vagyok teljesen tisztában a velúr is bőr? Nekem most kanizsai bútor velúr szövettel van. Nagyon strapa bíró és és a takarító gépet is bírja. Nem hideg nem csúszik ja és nem repedezik egyáltalán.
A fényes bőrrel az a gondom hogy csúszik télen hideg nyekereg nyáron bele ragadok.
Neked milyen ez az antik bőr?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
 - Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
 - 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest