- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
1 sz hsz??
Picit segitek:
1: hangfalnak NINCS teljesitménye csak terhelhetősége.
2: erősitő NINCS ilyen-olyen Ohmos.
Tehát technikai oka nincs hogy ezt válaszd hozzá.
Viszont meg kellene hallgatni.Anélkül nem merjük javasolni, halgass meg más hangfalat is a Sonyval és ha tetszik utána a Wharfedale akkor vedd meg, de réazemről boritékolom az erednményt.. -
törölt tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Nem.
hanem elmarad egy elektron-fény->fény elekron konverzió, ez rövid távon jobb minőséget biztosit, hoszabb távon viszont sok zavart szed fel.
DAC lenne az igazi de érzésem szerint (nekeem egyel nagyobb 1040-es volt) sztereó erősitő arra megfeelelőbb.Nekem DVD audio 2 CH LPCM-en emlékezetem szerint nem volt olyan jó, mint ugyanaz koaxon. Denonon forditva volt. -
MasterMark
titán
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Inkább DAC ha csak sztereó kell.
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Rövid távon a digital Coaxial, hosszabon pedig optikai.
Nem alkalmas Bi-ampra.Béci: nincs rajta HDMI,
valamintnem tddni mit köt rá, és itt tette fel ezért sztem elsődlegesen filmre gondolt.. nekem volt sony, ott elég csapnivaló volt az analóg (CD-vel és Pana DVD iróval is próbáltam)
Aztán lehetséges hogy a Phono bemenet a legjobb minőségő.

-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Erre nem lehet érdemben válaszolni. Nagyban függ a lejátszó fajtájától, típusától, minőségétől.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Egy Auralic Vegáról hajtva az analóg

Mi a forrás?
-
BBéci
legenda
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Ebben a topikban tedd fel a kérdéseidet!
Az erősítő elfogadható, de a hangdobozok pocsék teremtmények.
-
axwel18
senior tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Hát szerintem a Logitechnek komolyabb a mély tartománya de a satelitek a logitechnél gyengék.

-
Tamoo
nagyúr
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Nem tudom... én erre nem cserélném le, bár nem tudom mennyiért vennéd. Inkább valami tisztességes házimozi. Akármennyibe is kerül ez "csak egy bögreszett".
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

hanem elmarad egy elektron-fény->fény elekron konverzió, ez rövid távon jobb minőséget biztosit, hoszabb távon viszont sok zavart szed fel.
valamintnem tddni mit köt rá, és itt tette fel ezért sztem elsődlegesen filmre gondolt.. nekem volt sony, ott elég csapnivaló volt az analóg (CD-vel és Pana DVD iróval is próbáltam)