Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skyner

tag

válasz -KP- #173873 üzenetére

Köszönöm szépen a válaszodat. :R
    Nem akarok mindenáron 3-at, csak már megszoktam, hogy elektronikus zenén pl. csodálatosan szólnak a zártak.
    Attól félek, hogy ha 2db reflexesre cserélném a zártakat, akkor hiányozna az a pontosság amit a mostaniak nyújtanak. Rendben van, hogy ledugózhatnám mindkét portot a 2db reflexesnél, de akkor meg talán mégsem lenne olyan, mint amilyen az eredetileg zárt kialakítású subok nyújtanak és pont filmeknél vesztenék abból az erőből, amit egyébként nyújtanának, ráadásul megnövekedett torzítási értékekkel.

Egyébként HTPC-t használok Cavernnel, szuperül sikerült beállítanom mindent (ismételten hálámat fejezem ki Bencének a Cavern miatt :R ), de etalon elv az, hogy kis helységbe a zárt subok jobbak?

Lehet, hogy ebben senki nem tud tanácsot adni nekem, de pofátlanságnak tartanám, hogy berendelek 2db reflexest, aztán meg visszaküldeném, mert nem hoznának többletet a kis szobámba. Egyébként megkérdeztem a Monoprice supportját, hogy mi a véleményük erről, de csak annyit válaszoltak, hogy elég lenne nekem ebből a "szörnyetegből" 1db, de ha kettőt rendelnék, minden probléma nélkül visszaküldhetem 14 napon belül.
    Oké, de nem visz rá a lélek, hogy éljek ezzel a visszaküldési lehetőséggel ha mégsem lennék annyira elégedett az új szerzeményekkel.

Van esetleg valaki, aki 12"-os Monolith reflexes subot (1 vagy 2db-ot) használ hasonló kis térben ahol meghallgathatnám zenével és filmmel?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák