- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
azelsomillio
csendes tag
válasz
DougButabi #57522 üzenetére
erre érvényes, most próbáltam ki
-
azelsomillio
csendes tag
válasz
suvipityu81 #57529 üzenetére
Dali Alteco?
-
azelsomillio
csendes tag
válasz
konigjanos #57516 üzenetére
Az extreme audio-ban 80e (mint mindenhol máshol), de ott van 10% törzsvásárlói kedvezmény is.
-
azelsomillio
csendes tag
Sziasztok,
Mély szekcióval kapcsolatban kérdeznélek titeket:
Elgondolkodtam, hogy lecserélem a Jamo 210-esemet és szembe jött a Klipsch R-12SW 72e-ért újonnan. Mi a véleményetek?
Illetve kábel kapcsán: Inakustik premium, Audioquest Black Lab, vagy KáCsa KCO-SUB3? -
azelsomillio
csendes tag
-
azelsomillio
csendes tag
Sziasztok,
A tudomány jelen állása szerint elég a 1,5-es kábel surround-nak , vagy mindenképp érdemes lenne lecserélni 2,5-esre?
A hangszóró: 6 Ohm, 80W
A mostani kábel: <9 m, KáCsa -
azelsomillio
csendes tag
Ti melyiket választanátok, ha az ár megegyezik:
Egy új Yamaha RX-V685 -----><----- használt Marantz SR5013? -
azelsomillio
csendes tag
Sziasztok,
Elkezdtem nézegetni, hogy milyen olcsóbb Atmos hangsugárzók vannak mostanság.
Ezekkel kapcsolatban van tapasztalatotok, véleményetek? (nem sok értékelést találtam hozzájuk, de ami van, azok nem olyan rosszak):
- Wilson Raptor X
- Wharfedale D300 3D
- Jamo S8 ATM (ez csak az S 8-as szériával együtt működik?)Vagy van esetleg valami jól bevált költséghatékony tippetek?
köszi
-
azelsomillio
csendes tag
Sziasztok,
2 kérdés:
- Vki kölcsön tudna adni egy bemérőmikrofont Marantz erősítőhöz Budapesten?
- Honnan lehet kideríteni legegyszerűbben egy meglévő HDMI kábelről, hogy milyen minőségű, hogy elég-e pl a 4k jel továbbítására? -
azelsomillio
csendes tag
válasz
#09634560 #56410 üzenetére
Ezzel a 24 Hz-es beállítással mit tudok nyerni? A hang akkor is optikán kell, hogy kimenjen a zidoo-ból és akkor a tömörítetlen hang ugrott :s
A PS4 hangja nálam nem a szűk keresztmetszet, mert általában fülessel játszom.
Akkor ezek szerint az x4000-el nem tudok 4k videót tömörítetlen hanggal összehozni -
azelsomillio
csendes tag
4k hdr tv + egy zidoo x9s lejatszora gondoltam.
Amire hasznalnam:
- Playstation - mondjuk ezt altalaban fulessel
- Filmek/sorozatok normalis minosegben eredeti nyelven
- Zene - ez altalaban mondjuk Spotify, de szoktam normalisabb formatumban isAr: amikor lattam a 4300-at 240-ert, akkor ott megremegett a terdem
annyit talan meg koltenek ra, de ha feleannyibol kijon egy “hasonlo” setup, koltom masra a kulonbozetet
-
azelsomillio
csendes tag
@ (#8913) antistati : köszi, hogy megnézted
kicsit akkor meg vagyok zavarodva
Itt a videó, amiben a jóember azt mondja, hogy: "although it does not support 23.976 frame rates, Dolby TrueHD or DTS-HD formats. Regular Dolby Digital and DTS do work"@(#8912) BBéci
A Qnapra gondoltam
Miért nem jó azt használni? Ezek szerint akkor még hangban is kiadja, amit kell
Lejátszók közül Mede8er? Popcorn? -
azelsomillio
csendes tag
-
azelsomillio
csendes tag
Lehet, hogy csak közvetve kapcsolódik a témához, de gondoltam, megkérdezem, ki/hogy tárolja, játssza le a médiáit? Mert az is fontos, ha már házimozi a téma
Amiket nézegettem:
- Raspberry PI 3 - média szerverként - úgy láttam, lebutítja a hangot
- WD TV - Mindent lejátszik, csak lassú
- Popcorn - Nem nagyon láttam ellenérveket
- qnap ts-251- NAS és média szerver egyben - jókat írnak rólaEgyelőre tv-ről, dlna-n / plex-en keresztül játszok le, de nem a legrugalmasabb és ahogy láttam a plex nem támogat minden formátumot
Mi a véleményetek?
-
azelsomillio
csendes tag
Van esetleg vkinek kölcsönbe egy Audyssey mikrofonja Budapesten?
Ilyen -
azelsomillio
csendes tag
válasz
Gábor984 #8765 üzenetére
nekem kicsit gyanús:
http://smartshop.hu/magunkrol
Egyik komment:
"Vásároltam tőlük egy lumia 735-öt, időben megérkezett. Az első napokban többször magától kikapcsolt a teló, meg nem is jött be, így kihasználva a netes vásárlásoknál a törvényadta 8 napos "vásárlástól való elállás" lehetőségét visszaküldtem nekik a telefont (ez volt 22 napja). Minden tartozékával, becsomagolva, ahogy jött.
Írtam nekik, hogy bocs, de így döntöttem, és megírtam a száml aszámom, ahova a pénzt várom. Azóta is.
Emailre nem reagálnak, telefonon tegnap azt ígérték utánanéznek, és hívnak. Ma nem tudom elérni őket egész nap"Elég sokan like-olják fb-on, köztük egyik ismerősöm. Megkérdeztem, mit vett tőlük, mi a véleménye:
nem is tudott róla, azt mondta, sosem like-ol magától ilyen oldalakat...lehet rendelni utánvéttel, vagy személyes átvétellel, szóval gondolom akkor az átb@szási faktor csökken, csak mi van, ha később gond van a termékkel és nem akarnak vele foglalkozni?
-
azelsomillio
csendes tag
Kedves Fórumozók,
Lenne esetleg valakinek kölcsönbe egy bemérő mikrofonja egy Marantz SR5004-hez Budapesten?
köszi
-
azelsomillio
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #8720 üzenetére
sejtettem
más téma:
mennyire lenne szentségtörés egy lefele sugárzó sub-ot feltenni a 40 cm magas, lapos nappalibútorra? :S -
azelsomillio
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #8706 üzenetére
annyi a "baj", hogy a csomagban kb 100e-re jönne ki a V481, abból a büdzséből meg nem nagyon tudok ficánkolni, ha másikat akarok nézni hozzá :S
én is inkább az új felé hajlok, csak kíváncsi voltam, van-e vmi ellenérzésetek a a V481 + S 626 kombinációval kapcsolatban -
azelsomillio
csendes tag
Sziasztok,
A Jamo s 626 5.0 szetthez nézegetek erősítőt (esetleg + a Jamo 210-es sub)
Most van két opció:
- Csomagban egy új Yamaha RX-V481 - gyel, vagy
- Van egy használt ~5 éves Marantz SR5004Mi a véleményetek?
Árban nem lenne nagy különbség -
azelsomillio
csendes tag
az inkaustik atmosphair prémium kábel miért olcsóbb vajon, mint a star? ("gyanúsan" akciós mindenhol)
[link]
laikusként az elsőre gondolnám, hogy "prémium"(abb)
illetve mi az egy kábelnél, hogy atmosphair technológia? -
azelsomillio
csendes tag
válasz
#09634560 #8670 üzenetére
eddig ezt találtam:
220e az extremeaudionálmi a vélemény?
-
azelsomillio
csendes tag
akkor benéztem és csak a TV hang átviteléhez kell egy plusz csatorna, ha a HDMI port nem támogatja az ARC-ot?
az összes többi eszköz mehet bele az erősítőbe és onnan megy ki a hanguk és képük is? -
azelsomillio
csendes tag
Sziasztok,
"Connectivity" kérdéssel fordulnék hozzátok
Nézegettem itt a Denon AVR-X520BT erősítőt és mivel nem tud ARC-t, kezdtem agyalni hogy mit hogyan lehetne hozzákötni:
- TV: ha hangot akarok, kell egy optikai kábel
- PS4: ha hangot akarok, kell egy optikai kábelEddig rendeben is lenne, mivel két optikai bemenete van, de mi van, ha szeretnék később mondjuk egy médialejátszót. Abból hogy viszem át a hangot?
Illetve ki/hogy oldja meg az esti film lejátszását ilyenkor mondjuk belső netről?
Vagy fogom a TV-t, ami tud DLNA-t és onnan indítom a filmeket?
Mi a legpraktikusabb vajon?köszi
-
azelsomillio
csendes tag
Sziasztok,
Láttam, hogy sokan ajánlják "kezdő csomagnak" a Onkyo HT-RC 630 + Onkyo SKF-4800 + SKS-4800 (150k)
Ma voltam meghallgatni az egyik kiállítóteremben:
- zenében, 2.0 felállásban teljesen jónak tűnt
- filmekben az effektek jók voltak, viszont a beszédhang kimondottan rossznak tűnt: elveszett a többi hang között, kicsit tompa, dobozosnak hallatszott (több filmnél is)Más is találkozott ilyennel? Ilyen ez a rendszer, vagy csak vmi beállítás hiányzott?
Másik rendszer, amit néztem:
Denon AVR-X520 + Jamo S 626 HCS 5.0Másfélszer annyiba kerül (220k) mondjuk, de érdemes ebben gondolkodni?
Vagy majd úgyis meghallgatom?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest