- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szivacs1987
aktív tag
Nekem is Denon x2300W-m van.
Esetemben:
Lefuttattam és is a bemérést, de utána halknak találtam a centert egy picit, így adtam rá +1dB-t.
A surroundokból meg le kellett vennem 1-1 dB-t.ui.: Ha jól rémlik annál a filmnél és is tettem a centerre még +2-2,5dB-t, mert éppen éjjel néztem és nagyon zavaró lett volna másoknak a hangerő, ha a center miatt hangosítok mindent.
-
-
sinci001
csendes tag
Igen, tudja a TV és jó portban is van, mert a TV fel dobja az ablakot, hogy ARC aktív. A kábelem azt hiszem 1.4-es, de nem tudom megnézni vagy kicserélni, mert akkor a TV-t le kell szerelnem a falról, meg minden vezetéket kibontani, szétszedni, mivel be van csövezve a falba az összes. Már csináltam egy resetet is az AVR-en. Na de majd próbálkozok még holnap vele.
-
MCGaiwer
addikt
én mondjuk nem értem az eltérő karakterek kerülését. Mindig a cél a kérdéses. Ha V hangzást akar az ember, akkor vegyen V hangfalat meg erősítőt. Ha van esetleg V hangfala, és szeretne kicsit kiegyensúlyozottabb hangzást, akkor meg vegyen olyan erősítőt, ami nem "rontja" a hangképet még több V-vel..
-
zsoika
addikt
Sajnos, távolról senki nem fogja tudni megmondani neked mi felel meg!
Ha olyan áron van ,hogy ha nem tetszik akkor annyiért el is tudod adni(bukó nélkül)..... akkor vedd meg nyugodtan. Bár szerintem egy kicsi bukó is belefér(pl.szállítási díj), mert legalább tapasztalatot szereztél és a tudásnak ára van.
Az igazi baj csak az ,hogy az összehasonlításhoz két szettet kell venned. Amelyik tetszik, marad....a másik megy eladásra.
Ez belekerül némi pénzösszegbe és időbe ,de másképpen nem nagyon megy a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest