- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
IreN!CuS #13343 üzenetére
Nincs velük semmi bajom, akinek tetszik vegye .... de szerintem elég belépő "diszkós" hangjuk van az árukhoz képest .... ennyiért szerintem van pár jobb hangu doboz vagy olcsóbban hasonló minőség ....
(persze értem én, hogy Dali, mégsem egy pl. Taga, hogy 100e-ért adják, de közel 300e Ft kifizetésénél érdemes "körbehallgatózni" és nem (csak) kinézet alapján választani, mert a "dizájnal" Zensor "eladja magát" más márkák hasonló áru dobozaihoz képest.... )
arcitec:
Akkor kezdjük az elején: szerintem soha nem írtam olyat, hogy az Opticon rossz, olyat viszont biztosan, hogy egy "túlárazott Ikon" szép dizájnal (mert szép is), hallgattam/tuk egymás mellett az Opticon-t és az Ikon-t, ezért ez a véleményem .... a Canton-okat a jó ár/érték/hang arányuk miatt szoktam ajánlani (igaz volt nemem is nem is egy, de nem vagyok velük elfogult, max az előzőekben irtam miatt)....a Foxal vs Dali biztos is, hogy ízlés kérdése (is) de az "árelőny" a Focal-é (közel fel az Opticon szettnek), de természetesen ha nem tetszik nem kell megvenni bármennyire is "olcsó" ..... amugy az a sub nem 50e Ft (ha arra céloztál) csak szettárban (a többi dobozt listaáron véve, "mennyiségi kedvezmény")....
-
zsoika
addikt
válasz
IreN!CuS #12640 üzenetére
Gyere el hozzám és hallgasd meg a Denon vs Onkyo hangzás különbségét. Igaz nem D X meg O 6sorozat ,de arra jó hogy megértsd Ombe mestert.
Bbéci: Pont azért csináltam a bemérést ,hogy mint kezdő, hozzá nem értő helyett megcsinálja. A távolságokat én is be tudom állítani(van centim) és a v.levelt is (hisz most is én állítottam át) de a szeba aqusztikai anomáliáit hogy?....Elvileg az EQ a beméréssel pont erre való nem? Én meg kapcsoljam ki?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
IreN!CuS #12640 üzenetére
Attól függ, hogy a kicsit "szárazabb", de valósabb (Denon) vagy a "teltebb", de kissé túlhúzott (Onkyo) hang tetszik jobban .... a garit csak kint tudod érvényesíteni, az itthoni MM egy magyar cég ami magyarországi importőrtől vásárol .... (de kint lehet jobban jársz ha gariztatásra kerül a sor a tapasztalatok alapján)
-
BBéci
legenda
válasz
IreN!CuS #9975 üzenetére
Azok is jók, ízlés dolga. Egy biztos, hang szempontjából nem előny a kis méret, csupán elhelyezni könnyebb.
Az általam hallott egyik legjobb házimozi rendszerben 4 db 80 kilós Meridian DSP 5500 szolgált háttérsugárzóként, de nem a padlón, hanem 80 centi magas, homokkal töltött dobogókon álltak.
Kedvencem a JBL Synthesis S4Ai háttérsugárzó, amit a korábban említett magasságba ajánlott elhelyezni. -
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Wuthering Waves
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest