- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
villifog
tag
A bejövő antennakábel (STB) elé bekötni egy galvanikus leválasztót. [link].
Én minden (TV), (számítógép TV kártya) vételi helyen használok egy ilyen földhurok leválasztót, kivétel a modem. Rengeteg helyen okozott problémát, gerjedést, ahol ez nem volt beépítve. Ez a leválasztó inkább a gerjedési problémákra jelent megoldást.
Amennyiben nincs gerjedés, szerintem akkor is javallott a beépítése. -
-
Rp526
aktív tag
Átpörgettem, de a többiek talán még nem írták. Kalibrálás után valakiknél szokás 1-2 decibelt hozzáadni a centerhez, próbáld ki. Mobill app-ban is lehet, erősítőben is.
#66337 fauv
Crosstest volt? Nekem ez lenne az első. Új fejhallgató más forrással, AVR-be másik fejhallgató/fülhallgató. Így első körben kizárod, h mivel van a gond. -
Dorian
félisten
A minőség egyik jellemzője a nagy dinamika. A valóságban is sokkal hangosabbak a robbanások meg lövések a beszédnél. Ha ezt a szomszédok miatt nem tudod kihasználni, akkor biztosan van az erősítődön valami kompresszor valamilyen fantázianéven, pl. night mode, dynamic volume vagy hasonló
-
Rp526
aktív tag
Phase első körben 0, crossover full feltekerni a ládán.
Házimozi beüzemelése kezdőknek
Útmutató a basszus hangok kezeléséhez -
Már több, mint egy éve nem dolgozom autóiparban, így azt sajnos nem tudom igazolni vagy cáfolni, de a nagyobb audio gyártók már tudják szállítani a rendeléseket gond nélkül. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi jön karácsony után, például tavaly ekkor ugrott le 200k-ra az R-115SW, és maradt velünk a következő ünnepig, de olyan is volt, hogy csak rosszabb lett a helyzet. Most buborékban a gazdaság, ebből nagyon csúnya dolgok lehetnek.
-
-
jambiyya
őstag
Guglin 'compare avr' első pár találatában voltak.
Grampy: mindenképp meg kéne hallgatnod párat, és az itteni ajánlásokat annak venni ami: ajánlásoknak. Csak mozira pl. szerintem is jó a klipsch, de csak arra. Annyira egyéni ízlés kérdése, hogy végül mi lesz a hosszan hallgatható zenére, hogy próba nélkül nagy lutri. Talán az én türelmetlenségemnek is köszönhető, de eladtam végül a MA-kat, pedig meghallgattam előtte őket, de nem tudtam megszokni.
-
jambiyya
őstag
-
Gino20
őstag
Ha jól emlékszem üzletben azt mondták, hogy egyik (S) inkább USA piac, míg az másik (X) inkább pl Európa. Minőségbeli különbség nincs közöttük csak az X támogatja ha jól emlékszem az előerősítő alkalmazását (van ennek valami neve, de nem jut eszembe, nem vagyok szaki a témában)
-
Megoszlanak a vélemények erről. van a ki szerint felesleges.
Nekem bejön az Atmos, megfelelő hangszóró installálással valóban hozzá ad a térérzethez, de eddig úgy 3-4 filmben tudom ezt így határozottan kimondani, a többiben szerintem egy "sima" 5.1 esetleg 7.1 ugyan ezt hozza.( Ezt meg tudja az erősítőd ha jól látom)
Mortal Kombat vagy Tenet például nagyon erős Atmos hangzásban,nagyon teszett, de hogy ez most neked meg ér e mondjuk 2-300 ezer( erősítő + hangszorók, kábelezéssel) minimum ráköltést azt te tudod megmondani , pénz kérdése, mennyire számít neked ez az összeg a fentiek fényében.
Nekem az új erősítő már ezt alapból tudta, így igazából 1-2 hangszóró pár ami plusz költséget jelentett ,de nálad más a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- 1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest