- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
whatnot #32490 üzenetére
Teljesen mindegy az alaplapi (vagy a PC-ben lévő bármilyen) hangeszköz HDMI esetén, mert nem analóg módon megy ki a hang. Ha lehet, dedikált videokártya HDMI-jét használd, mert az integráltak előszeretettel "javítják" mindenhogy a képet, és sokszor nem lehet ezt teljesen kikapcsolni.
-
zsoika
addikt
válasz
whatnot #32463 üzenetére
A gyári csomagolás nagyon sokat véd. A KEF mélyládám is úgy van csomagolva gyárilag hogy ha "lecsapják" a sarkát se legyen gond. Ezért szoktam Én mindennek megőrizni a dobozát.
Általában a nem gyári csomagolások sérülnek ...ahogy én tapasztalom. Most lehet azt mondani hogy rosszul voltak csomagolva de szerintem a csomagok kezelésével van a nagyobb baj. -
Steady74
addikt
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
whatnot #32459 üzenetére
Nem kell besz@rni.... DHL= német posta, MPL= magyar posta .... ez mindig így szokott lenni ....
zsoika:
A képhez:
A "pánikkeleltés" jó magyar szokás, de pl. nekem már hozott futár Franciaországból is nem kicsi csomagot (Focal Aria 948) és hiába volt a kartondoboz sarka "lecsapva", belül hibátlan volt a cucc .... persze, ha már esetleg sérülten csomagolják be (de nem mondják meg) az ugye más kérdés ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest