- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Petikusz #32484 üzenetére
Mivel az érzékenységgel kapcsolatban minden gyártó máshogy hazudik, így tényleg nem lehet mondani erről semmit. Esetleg az igaz, hogy adott családba tartozó hangszórók esetén az értékek közel megegyezőek, illetve általában reálisan lehet feszültségre normalizálni. Az erősítő és a hangszóró teljesítménye két külön dolog, 4 Ohmon (minimum) kétszer akkora erőfeszítés kell az erősítő részéről azonos akusztikai teljesítményhez, mint 8-on.
-
válasz
Petikusz #32480 üzenetére
Az impedancia a hangszórók fizikai jellemzője, nem változtatható. A 4 Ohmra állított erősítő azt jelenti, hogy jelentősen visszafogja a maximális teljesítményt, így garantálva, hogy nem hevül túl (a csökkent impedancia miatt megnőtt teljesítménytől), ugyanakkor erre van más védelem is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Petikusz #31433 üzenetére
Ez már csak ilyen
Magamból kiindulva az olcsó 'felmegoldasok' mukodhetnek, de ha igazán jót akarsz, akkor célszerű, mint a mozidnal is, az elérhető legjobbra törekedni.
Nálam egy asus ac58 router szolgál és teljesen elégedett vagyok veleSzerk : amúgy a linkelt router topikban is ajánlott
-
I'am Dony
őstag
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Petikusz #31429 üzenetére
Szia, ezt a kérdést itt tedd fel, szerintem [link]
Amúgy en próbáltam az Asus routerrel azt amit szeretnél, tobb volt vele a bosszúság mint a 'haszon'
Jobb döntés szerintem egy NAS, és a netedhez megfelelő router, és a NASon, mint nálam, mehet a töltés és a fipm streameles -
junkpod
veterán
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Petikusz #30574 üzenetére
Úgy biza'persze hogy van értelme
A nagyok nem csak azért írjak, amit írnak, hogy kopjanak a billentyű feliratokI'am Dony: látod, anno en is igy voltam a kábel csere témával, de gondoltam teszek egy próbát.
Azóta minden kábelem cseréltem, annak ellenére hogy 'semmi értelme' -
I'am Dony
őstag
válasz
Petikusz #30571 üzenetére
Igen Peti! Megkövetlek téged.
Valóban a sajátom alapján ajánlottam neked is. Mert tényleg jónak hittem Ill. nem rossz csak van sokkal jobb. Ha még nincs kibontva a tiéd, dobd fel az apróba - amíg elmegy leveszem az enyémet
- ez a minimun. A szub cseréről végképp letettem, mert számomra tökéletes és mindenre elég így, ahogyan most már van.
-
Nemir Ombe
addikt
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Petikusz #30153 üzenetére
Én csak a történet megközelítésébe akartam segíteni. Így kihagyhatod azt a felesleges kört hogy cserélgetésre kényszeríted magad.
Hagyd meg ezt másoknak,tanulj a hibájukból.
Kérdezz,mérlegelj.
Ajánlásba BBécit,vagy Nemír-t kérdezd,vagy olyanokat akiknek sok megfordult a keze között. -
arcitec
addikt
válasz
Petikusz #30153 üzenetére
PL az SVS zárt SB2000 is tud mellbevágó lenni, nem az a lényeg, hogy bontson, a háztól 5-10 m -re is fülnyomás tud létrejönni, akár. Tehát a minőség, mennyire megy le, mennyire pontos stb .. Az, hogy jobban mellbe vág a reflexes, az csak 1 paraméter a sok közöl. Persze ami van, éppen az a megfelelő.
Elaci is azért cserélt, mert a sok paraméterből a mostani jobban teljesít. (No meg, be van oltva cserére).
Ezt venném a helyedben a keretből : [link] és van FEHÉR !! -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Petikusz #30146 üzenetére
Ez egy érdekes kérdés a történetbe.
A zárt sokkal gyorsabb megfogottabb mélyre képes,ez zenénél alap követelmény.
Viszont mindenki azt ajánjlja zenéhez nem kell szub.( Akkor meg miért zártat.(
Filmnél egy reflexes jobban mellbevág,hasonló árban nagyobb telhesítményűt tudsz venni.
El kell dönteni mire vágysz.
Ne a pénzt sajnáld,nem jársz jobban ha ráköltöd az adott keretet,és csalódás ér ,ha beüzemeled.
Inkább gyűjts és vegyél egy olyat amit megelégedéssel tudsz használni. -
arcitec
addikt
-
-
BBéci
legenda
-
-
zsoika
addikt
válasz
Petikusz #29731 üzenetére
A boltban vétel előtt meg tudod hallgatni ...gondolom akár másikkal összehasonlítva is.
Mondjuk gondolom az erősítődet nem viszed....pedig jó volna sajáttal hallgatózni. Talán nem is lesz holnap olyan hideg hogy sokat kelljen várni a boltban az erősítő akklimatizálódására.Dolphine: Egy jó "Malac" nekem is kéne itthonra.....ha érted mire gondolok!?
-
MasterMark
titán
válasz
Petikusz #29740 üzenetére
Tízből kilenc ember megsértődik, amikor arra utalunk, hogy nincs válasz a kérdésére. A maradék egy meg ELACielvtárs lesz.
Most tegyük fel azt mondjuk jó, megveszed boldog vagy. Ha azt mondjuk rossz, veszel olyat amire azt mondjuk jó, boldog vagy. Ezek után honnan fogod tudni, hogy igazából melyik milyen?
Dolphine: Félre ne érts, ha a szmájli nem lett volna elég kifejező, akkor de, hót komolyan gondolom...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Petikusz #29740 üzenetére
Abból hogy élből nem kaptál támogató választ, az azt jelenti hogy nem feltétlenül ajánlott, vagy nem ismert az a kabel típus.
Szerintem próbáld meg, tuti nem vesztesz vele, ha megfelelő tisztaságú a réz, akkor akár jó is lehet, szerintem.
Persze nem sok féle fajta kábelt 'hallottál' igy nem tudsz mellé nyúlni.
Próbáld meg, ha nem akarsz felesleges köröket futniDolphine: jól van, örülök hogy nem vetted sértésnek
Amit piacon lehet kapni, azok közelében sincsenek az igazi izeknek -
jeni
félisten
válasz
Petikusz #29570 üzenetére
Én 2-re tippelek
Pioneer LX
vagy a
Denon X2400Ha van módod a korábbi X3300-t is érdemesebb fontolóra venni. Kifutó modell lett hátha az X2400 árában esetleg megkapnád kint.
Ha a Dolby Vision ha nem szükséges annyira akkor én maradnék az X3300 erősítőnél.Az Onkyo sorozatból a 7-s széria a jobb a magasabb szint. A 8-s széria amit még jobban dicsérnek.
-
nubreed
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest