- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz
dugesz77 #18965 üzenetére
Ha csak IR vezérlés kell és nem idegenkedtek a mobil/tablet használatától akkor nagyon jó kis cuccot össze lehet hozni a Broadlink Rm Mini 3-al. Lehet makrózni ezt is tehát egy gombnyomásra elvégzi az összes betanított műveletet. Itt egy teszt róla
A feleségem be van oltva az új technológiák ellen, még okostelefonja sincs :-)
Viszont van egy tanítható távirányítóm, ami tudtommal tud makrózni, ki fogom próbálni, köszi a tippet és a tesztet a kütyüről!
-
jeni
félisten
válasz
dugesz77 #18630 üzenetére
Én is gyanítottam,hogy ahogy leírtad az a helyes bekötés,de...
Ennek csak abban van előnye,hogy a hangszórós rögzítésnél az erősítőknél többnyire műanyag leszorító van (a drágább erősítőknél ott fém csavaros megoldás van),ez meg teljesen fémes az anyag?
Így viszont abban lenne könnyebb hogy könnyebb szerelni,bár elég bedugni a lyukba is.Más drágább nívósabb banándugónál nem találtam a képek alapján bemeneti lyukat a kábelhez.
-
WP14
őstag
válasz
dugesz77 #18546 üzenetére
A "szamárlétra" mindenki számára kötelező érvényűen adott, hiszen a technikai fejlődés is egyfajta szamárlétra. Az azon való haladás sebessége és a lépcsőfokok ugrása egyén- és pénztárcafüggő csupán. Viszont, szerintem az árak emelkedése nem egyenesen arányos a minőség javulásával, mert egy bizonyos szint elérése után már sokkal többet kell költeni a sokkal kisebb minőségi növekedésért, amit nagyon jól tudnak a kereskedők és jól ki is használják a vastagabb pénztárcásokat.
-
johnywalker
őstag
válasz
dugesz77 #18114 üzenetére
Ha még mindig külföld, akkor: hifi-fabrik, homecinesolutions, elektrowelt24
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest