- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lajosx #74374 üzenetére
Egyformán/ egynek kezeli őket, ugyan azt a jelet kapja mindkettő kimenet rajt.
Nekem is 2700H volt és kettő 112SW volt rákötve. Én feltoltam a bemérés utáni hangerőt, mert a bemérésre -12 meg -11 volt amivel használhatatlan volt.
Nullára lőttem ott, és a subok potiján vettem vissza kissé.Ha kettő subot tud külön kezelni a Denon/ Marantz a hangszóró beállításnál kell megadni a számukat 1 vagy 2 . A távolságot is külön lehet .Sajnos a 2700H nem tudja ezt.
-
guppy_83
tag
válasz
lajosx #74369 üzenetére
Szia,
Holnap kitúrom a képet a menüről; be lehet állítani külön hogy egy vagy kettő sub-od van...
Mondjuk az enyém 4xxxH - lehet az pont ebben többet tud....Itt pont is pont ez a diskurzus:
https://www.avsforum.com/threads/what-receivers-exists-that-support-2-independent-subwoofer-channels.3224548/
-
gubabela
senior tag
válasz
lajosx #74366 üzenetére
Nekem is x2700h van, azért írtam amit. Van a front height, meg a top middle atmoshoz, szerintem más nincs. Front height értelem szerűen nem lesz jó, a top kell neked, de meg tudod nézni a manualt is, ott is benne van.
FHL/FHR
(Front height speaker left/right):Place the FRONT HEIGHT left and right speakers directly above the front speakers. Mount them as close to the ceiling as possible and aim them towards the main listening position.
TFL/TFR
(Top front speaker left/right):Mount the TOP FRONT left and right speakers on the ceiling slightly in front of your main listening position and aligned with the left and right front speakers.
TML/TMR
(Top middle speaker left/right):Mount the TOP MIDDLE left and right speakers directly above the main listening position and aligned with the left and right front speakers.
[link] -
-
válasz
lajosx #74158 üzenetére
Eddig csak a center volt kompromisszumos helyen. Mindennek középen kellene lennie, de az TV-nél csak egy olyan különleges technológiával (reflector horn) oldható meg, ami jelenleg csak egy modellben létezik, és az nem olcsó. Legjobb az oldalsó left/right, de most a lenti elhelyezés a legjobb, amit tehetsz.
-
-
-
válasz
lajosx #71439 üzenetére
Persze, a legnagyobb hülyékben van a legtöbb pénz. Ha nem lennének moráljaim, elárasztottam volna ilyen szemetekkel a piacot.
#71440 Dzsekobsz: Annyi, hogy PC-ről kell lejátszani például Tamoo útmutatója nyomán.
-
-
Zsömica
aktív tag
-
Zsömica
aktív tag
válasz
lajosx #71245 üzenetére
Én nem gondolkodnék rajta túl sokat - említetted hogy a tartó konzoljaid engedik a függőleges mozgást (talán a vízszintest is..) így felteheted az álmennyezet alá a falra majd ott beállítod a szögeket a hallgatási pozíciódhoz képest..! Tuti hogy remekül fog működni úgy is hogy nem lékeled/furkálod össze a kartont a menyón..!
-
válasz
lajosx #71235 üzenetére
Előtted kell legyen mindenképp, és magasan. Próbáld megközelíteni a Dolby ajánlásait, amennyire csak lehet.
-
Zsömica
aktív tag
válasz
lajosx #71220 üzenetére
Az az elhelyezés is teljesen működőképes lehet.., tulajdonképpen igen és nem - az AVR pre-out kimeneteit kötöm egy többcsatornás végfokra (esetemben 2 háttér és 2 Atmos sugárzó)
tehát nem a hangfal kimeneteit - és a végfokból mennek tovább a hangfalak. Ezáltal "mentesítem " az AVR-t a ráeső terhelés egy részétől - és egy jó végfok a hangminőségen is nagyságrendeket dob..! -
válasz
lajosx #71220 üzenetére
Ha nincs más lehetőséged, ez a legjobb, és így is nagyságrendekkel jobban jársz, mint a frontokba építettel. Az elhelyezés annyiban fontos, hogy kicsit azért legyen előtted. Ne sokat, olyan 10 foknyit, de az előlünk érkező felső hangokat jobban érzékeljük, mint a közvetlenül felülről érkezőt.
-
gab1ka
senior tag
válasz
lajosx #71162 üzenetére
Nem számít hogy már a csatornába van e, a teljes burkolaton egyértelműen érezni fogod ha megfogod kézzel a kábelt. Szemmel szinte láthatatlan, kézbe fogva azonnal meg fogod különböztetni hogy a kábel egyik fele henger formájú, a másik felén pedig van egy "él" mint egy forrasztási hiba.
-
-igu-
veterán
válasz
lajosx #71159 üzenetére
Ceruzaelemmel tudod tesztelni. Bekötöd a kábelt hangfalba, a másik végét pedig a ceruzaelem pólusaihoz érinted egy pillanatra. Ha a hangszóró kifelé mozdul, akkor az erősítő + kimenetéhez csatlakoztasd azt az eret, ami az elem + pólusánál volt.
És ne felejtsd el összejelölni, hogy legközelebb ne kelljen az elemmel bohóckodni./nekem szerencsére a gyártó mind a 4 eret különböző színűre hagyta, hogy még véletlenül se keverje össze a dolgozó.
-
válasz
lajosx #71087 üzenetére
Legolcsóbban raktárról egy MediaMarkt ad talán, miután a "minőség" (értsd: csillapítás mértéke, másra nem hat egy kábel) közel 100%-ban csak a keresztmetszettől függ. Számolj utána itt. Toldani tűzvédelmi okokból szigorúan csak csoki és wago jöhet szóba, kötözés/forrasztás nem. Egyéb gond nincs vele.
-
Rp526
aktív tag
válasz
lajosx #65278 üzenetére
Nézd át a TV-ben a késleltetési beállításokat. Nem hinném, h a box-on van, de ott is és az erősítőben is. Audió szinkronizálás.. vagy ilyesmiket keress. Én erre tippelnék első körben. Denonon van talán még Auto Lip Sync funkció is.
Késik, vagy korán van? Mert ha minden nullán van és még így is késik.. akkor bukó. -
gubabela
senior tag
válasz
lajosx #65121 üzenetére
Mondjuk én is szeretem kihozni amit lehet a technikából és simán elképzelhető amit írsz, hogy a bénaságom miatt nem vettem észre külömbséget , mert nem volt jól beállítva valami. Mindenesetre megelégszem egyelőre a mostani beállításokkal és nem tervezek még egy boxot is beilleszteni a rendszerbe. A jelenlegi is eléggé áll leejtős élmény volt a régi tv-hez képest, persze lehet, hogy később elindul megint a kisördög.
-
gubabela
senior tag
válasz
lajosx #65114 üzenetére
Persze nyilván megvan a létjogosultsága a külső lejátszónak, nem is vitatom, de az én esetemben feleslegesnek ítéltem. Csináltam összehasonlítást pc-s és tv-s kodival több forrásból is és én arra jutottam, hogy ez számomra felesleges lenne. Egyrészt kevés olyan tartalmat nézek ami indokolná, másrészt nem láttam/hallottam különbséget (már amennyire ezt laikusként meg tudtam állapítani), pedig direkt kerestem.
-
gubabela
senior tag
-
-
gab1ka
senior tag
válasz
lajosx #61926 üzenetére
Valójában csak annyit hogy most 24hz-es jelet kap a tv-d és így biztosan nem az erre vonatkozó beállítások miatt nem volt valami jó a lejátszódban (hiszen most is van kép).
Sajnos ettől még a 3:2 pulldown életben van, hiszen ezt 60hz-en meg is kell jeleníteni.Van készülék ami erre képes és van ami nem, ez egy specifikált adat vagy tény ha úgy tetszik, elég esélytelen a majd én kipróbálom hátha után az, hogy ez máshogy legyen.
A lejátszódhoz tartozó beállításokat nem ismerem, de úgy rémlik, korábban azt is sikerült már helyretenni, igazából elvesztettem a fonalat hogy mi is jelenleg a cél.Ha elindítasz egy filmet a lejátszóddal akkor van kép is meg hang is? -
ada19
senior tag
válasz
lajosx #61926 üzenetére
Elsőre jónak tűnik, következő lépésként azzal próbálkoznék hogy Kodiban a frissítés indítás/stop-on van (hogy váltson 24p-be), és az Amlogic topicban blakey említette a 8bit esetleg 4:2:2 beállítást. Beállítások -> CoreELEC-en belül fogod találni, ezután újra nézd meg azt a trailert amit linkeltem neked (talán Wonder Woman).
Dorian: ezen összeveszni nem fogunk.
-
Teal'C
veterán
válasz
lajosx #61888 üzenetére
Az jó ha laptop vagy pc van a közelben akkor kösd rá és ahogy a képen is látod lehet kapcsolgatni. A képernyőfelbontás/speciális beállítások alatt találod meg. És ha ott működik akkor nem a tv a gond. Az erősítődben van olyan beállítás hogy felkonvertálás vagy kimeneti felbontás stb... Nekem van és ott autora állítottam. Közben megtaláltam amit keresel!
-
gab1ka
senior tag
válasz
lajosx #61832 üzenetére
A tu8000-es széria szintén 60hz-es panel, a leírtak szerint 60hz-es jel esetén szintén el fogja dobni a 24p-t (rtings).Én lebeszélnélek erről, visszavásárolni készülsz a meglévő tévédet 2020 plecsnivel nagyobb méretben.A Q80 alatt szerintem nincs olyan modellje a Samsungnak amit neked egy jót akaró ajánlani fog.Ha mégis belevágsz, akkor érdemes lehet kivárni a tavaszt, többnyire olyankor a megújuló modellek miatt egész jó áron szórják ki a korábbiakat.
Annyit viszont még hozzátennék hogy én úgy gondolom, hogy a 75" adta nagyobb méret nagyobb élményt ad néha néha egy kis judder-rel amit eddig észre se vettél, sőt ahogy értem azt se tudtad hogy mi is az, míg egy méretben kisebb ugyanolyan árú tv ami ezt nem támogatja. -
Rp526
aktív tag
válasz
lajosx #61832 üzenetére
Ha tényleges előrelépést akarsz akk inkább a 8500-as széria.. ha már nem QLED. Itt kb megveszed megint a belépő modellt, csak nagyobb TV-d lesz. Igaz ez már tudja a 24p-t. De ha minőségben akarsz lépni, akk inkább áldozz a méretből és vegyél 65-öst. És 100e Ft-ot meg is spórolsz egy jobb TV-ért.
Szerk: még a QE65Q60 is alatta van, ami a 8500-ast is veri..
-
ada19
senior tag
válasz
lajosx #61838 üzenetére
Felületesek az ismereteim a témában de úgy tudom oldalirányú gyors mozgásnál vehető észre elsősorban, ha tudod hogy mit kell figyelni. Nyilván ha látod milyen a jó, azonnal tudni fogod onnantól de közel sem lesz (szerintem) nézhetetlen ettől egy film. Gyakorlatilag minden TV kínál megoldást arra hogy ezt az akadozást elfedje, többféle technológia van rá: KU6500 RTINGS beállításai
-
ada19
senior tag
válasz
lajosx #61835 üzenetére
Mielőtt csak emiatt költségekbe vered magad, azért nézz utána hogy pontosan mi is ez: https://www.youtube.com/watch?v=GF29Q6CFZvM
-
ada19
senior tag
válasz
lajosx #61832 üzenetére
Ha ilyen "végletekben" gondolkozol előtte érdemes lenne kipróbálnod mondjuk tényleg laptopról, esetleg firmware frissítést, hátha kiderül hogy mégsem az.
De egyetértek, ha nem tudod mit kell nézni és eddig nem zavart, én biztosan nem vennék emiatt egy új TV-t.
#61833mpo
A képfrissítéses beállításon kívül van még valami a Kodiban ami ezt befolyásolja? CE-ben ez alapból be van kapcsolva, úgy nem ment neki, kikapcsolva meg 60 Hz módban simán megy minden. -
gab1ka
senior tag
válasz
lajosx #61824 üzenetére
Ilyen amikor az emberek az számukra magas árhoz valami nem létezőt párosítanak.Ez egyáltalán nem jelenti azt hogy a tvd rossz lenne, neked is 3 év után csak egy beállítás átkapcsolása után tűnt fel az, amiről azt se tudtad hogy nincs.Beállítod úgy ahogy kell és ezentúl is minden ugyanolyan lesz mint amilyen volt is évekig.
Azt se felejtsd el hogy 3 éve még "divat" volt a mára kikopott hajlítottság és extrának is számított, ahogy 65"os méret sem volt annyira mindennapos.Személy szerint én rendszeresen nézek felváltva kadenciahelyesen tartalmat és a nélkül is, valóban kiszúrható a dolog de ha nem erre koncentrálok fel sem tűnik.
-
gab1ka
senior tag
válasz
lajosx #61819 üzenetére
A tv panelje 60hz-es, hiába bármilyen csoport. Ahogy korábban is írták, ha eddig nem tűnt fel, illetve ami még fontosabb, hogy ha eddig nem zavart, akkor teljesen felesleges ezen rugózni.Ez nem a régi vagy új tévé feature, a belépőbb modellek ilyenek, a drágábbak, jobb panellel ezt is támogatják.
Ha a laptopot rákötöd a tv-re, akkor ahol a felbontást állítod, ott a hozzá tartozó frissítést is be tudod állítani, ott a 24hz-et kiválasztva jó eséllyel előjön majd ez a probléma,míg a 60hz-el nem lesz gond.
-
ada19
senior tag
válasz
lajosx #61816 üzenetére
Szerintem nem kell emiatt eladni, ha eddig sem zavart a 24p judder akkor ebből a szempontból pontosan az lesz az élmény, mint a TV beépítettjével (és ez semmiképp nem azt jelenti, hogy felesleges volt az X96).
Nagy valószínűséggel pedig ez a gond, rtings.com szerint nem tudja, az a beállítás amit kikapcsoltál pedig annyit tesz hogy a megjelenítő képfrissítését igazítja a tartalomhoz. Mivel szinte minden film ~24 Hz-es, megpróbálja azt beállítani, a TV-d nem támogatja ezért a "nincs jel" képernyő - nem támogatott mód. Ha 100% biztosra szeretnél menni, laptop/PC rádug TV-re, és megpróbálsz a szokásos 60 Hz helyett 24-et (vagy 23.976-ot) beállítani - jó eséllyel ot is nincs jel lesz.
-
-
ada19
senior tag
válasz
lajosx #61786 üzenetére
Mivel van médialejátszod, a CEC szükséges ahhoz hogy a TV távirányítójával tudd kezelni és ne az X96 3 pálcás bazárijával.
A kikapcsolást alapvetően a CEC-en belül az eszközökön külön külön tudod kapcsolni, pl. a TV-nél általában megadható milyen eszközöket ébresszen fel magával, vagy erősítőn hogy más felébresztheti-e.
A jelenlegi Sony TV + Denon AVR kombómnál sajnos nem működik, csak a CEC teljes kikpacsolása oldaná meg. De régen a Samsung TV-vel pl. ment.
Amit viszont mindenképp meg tudsz tenni, hogy beállítod hogy mi legyen az alapértelmezette hangerő, tehát minden friss bekapcsolásnál oda fogja állítani és biztosan nem fog ordítani éjszaka semmi. Nálam -40 dB-re van ez beállítva.
-
gab1ka
senior tag
válasz
lajosx #61741 üzenetére
Ha sztereo forrást hallgatsz, akkor értelemszerűen sztereóban fog szólni a rendszered, ez nem az évek miatt van így, mindig is így volt. A hagyományos tv adások (tv2 pl) sztereoban jönnek, nem surroundban.
Ha ennek ellenére mégis szeretnél ilyenkor némi "ál" térhangzást, akkor pöccints rá a Denon távján alul a zöld gombra, azzal váltogathatod a módokat. -
Rp526
aktív tag
válasz
lajosx #61680 üzenetére
Ezt olvasgasd: A házi-mozi hangja
Próbálj meg a legközelebb lenni ehhez.
Amit javasolni szoktak sokan.. kérj segítséget, h tartsák a surround-okat. Tesztelgess.Szerk.: Most látom a szetted.. hogy ez nem rendes Atmos. Akkor ebből a guide-ból tudod kikeresni a megfelelőt.
-
mpo
veterán
válasz
lajosx #61242 üzenetére
Én is így kezdtem, tévé, házimozi, médialejátszó, légkondi, mobiltelefon vásárlása előtt a topikokban érdeklődtem.
Amikor meglett, akkor meg a beüzemelés, beállítás volt, amihez segítség kellett.
Töltsd le minden eszközhöz a kézikönyvet és olvasd is el.
Az Amlogic topik összefoglalója nagyon jó. -
Gino20
őstag
válasz
lajosx #61239 üzenetére
Ennyi. Vágj ki annyi elemi szálat, hogy beleférjen.
Médialejátszóval kapcsolatosan itt érdeklődj [link] vagy ha CoreELEC mellett döntesz, akkor annak telepítésével kapcsolatosan meg itt [link].
Amúgy a CE telepítése rém egyszerű és tudsz rá telepíteni transmission-t, ami lényegében egy torrent kliens, majd gépen / telón a Transmission Remote GUI appot használva a box fogja elvégezni a letöltést a rácsatlakoztatott pl külső HDD-re (pl csak eszedbe jut valami, telón elindítod és x perc múlva csak elindítod a lejátszást, HDD-k ide - oda pakolgatása nélkül)
A CE a DV-n (Dolby Vision) kívül mindent tud viszont samut használva a DV-ben Te sem vagy érintett, de amúgy ismereteim szerint a legolcsóbb DV képes lejátszó jelenleg az Ugoos AM6 PLUS.
Az említett X96 max plus-nál a CE-t követően van még pár perc mókolás, hogy működjön ez-az, de amlogic topikban mindenre választ kapsz.
Amúgy out of the box olcsón a Xiaomi Mi, ami már kadenciahelyes, de hangokban ha jól tudom vannak hiányosságai (talán atmos, de ez szintén box topik) -
bnorci71
addikt
válasz
lajosx #61232 üzenetére
olvasom a tesztjét ennek a szettnek és azt írja 2.0mm2 tud fogadni.....
-
jambiyya
őstag
válasz
lajosx #61230 üzenetére
Aliexpressen 44$ szállítással.
ui: szerkesztés gomb...
-
bnorci71
addikt
válasz
lajosx #61218 üzenetére
én nem vennék ennyiért kábelt
hátra nekem is csak azért 2,5-es mert hogy hosszú, de ha nem vagy megelégedve vele még mindig cserélheted azt a 2x3m-t később
itt egy videó a kábelekről
https://www.youtube.com/watch?v=O10OEqn_DFM
meg ennek a srácnak a videóit nézegettem még
https://www.youtube.com/watch?v=27JHhECtlb0&t=3s -
bnorci71
addikt
válasz
lajosx #61211 üzenetére
majd a profik megmondják
az én véleményem, hogy a frontokhoz is elég neked/nekem a 2x2,5 performance standard 850-ért, ha nem futok bele a vaterán a 2x3m bi-wire kábelbe 6e-ért biztos a performance standarddal lenne kábelezve mindennekem most talán valami inacoustic van, de rövid is meg kíváncsi is vagyok hallok-e majd különbséget a ká-csa bi-wire kábellel
lökj ide egy képet a doboz csatlakozóról biztos a sokat látottak megmondják hogy elhagyhatod-e a csatikat
-
bnorci71
addikt
válasz
lajosx #61203 üzenetére
igen közbe láttam
én sok helyen azt olvastam felesleges a csatlakozó blankol bedug leszorít örül a hangnak, de én nagyon kezdő vagyok itten
Dorian
de ő írta korábban, hogy 20-25m kel és linkeltem neki a QED 2x2,5 850Huf/m azt nem gondoltam lesz 2700Huf/m-es kábel is meg 14db csatlakozó 30e-t így már érthető a 100e amit lehet én is elszórók csak apránkéntössze-vissza
BBéci
Természetesen nem kötelező, villanydróttal is megoldható.
jelenleg a 2 surroundom úgy van bekötve 2x0,75-elaz volt hirtelen a QED meg vár a dobozban, kíváncsi vagyok hallok-e majd valamit a 2 kábel között, ha nem felesleges volt 20e-ért kábelt vennem
-
mpo
veterán
válasz
lajosx #61202 üzenetére
A Windows 10-ben megosztod a mappákat, adsz jogot olvasásra a Kodiuser (vagy más nevet adsz) felhasználónak.
A Kodiuser meg bejelentkezik a médialejátszóról a Windowsba a helyi hálózaton és eléri, majd lejátssza a filmet.
A Kodi nevű programot kipróbálhatod PC-n is.
[link] -
bnorci71
addikt
válasz
lajosx #61200 üzenetére
Mi indokolta, hogy qed performance original-t is vettél ?
nekem a csatik majd jönnek kínából ha ideérnek, nem tudom minek mert mindenki azt vallja a pöre összekötés a tuti, de a hangfalaknál villa lesz, meg harisnyák meg tüskék meg kácsától Y zsugorcső
De én se vagyok 100-as mondjuk ebből jön 2 csomagbanándugó meg kínából nooormális? Na jó octogonnál vettem az erősítő oldalára 4db Z type banándugót.
-
jambiyya
őstag
válasz
lajosx #61188 üzenetére
Az van, amit ada19 és BBéci is ír: a TV-be épített lejátszó rengeteg limitációval bír. Ha "megszerzed" a zasszonynak a barátokköztöt 720p-ben háttérzajnak, akkor az úgy oké.
Minőségi(bb) filmnézéshez viszont erősen ajánlott egy box.
Netlfix youtube viszont szerintem jó ami a TV-n van, nekem legalábbis nem volt még bajom velük.Másik topik ugyan, de talán elfér itt is: ár/érték arányban véleményem szerint a CoreELEC alapú cuccok a legjobbak. Nekem egy X96 Max+ van "szerzett" filmek nézésére és elégedett vagyok vele.
-
mpo
veterán
válasz
lajosx #61188 üzenetére
közben lett kábel +100eft-ért
Kérdezd meg, hogy most mennyi egy lejátszó, nem ez a legnagyobb tétel, az biztos (50$).
Az enyém itthoni vétel volt 2 éve 47e Ft, de akkoriban fele annyiért vették Kínából.
[link]
A HTPC-hez érteni is kell, ezért vettem az egyszerűbb lejátszót, a Kodi meg nem nehéz.A letöltött tartalom a PC-n van, a médialejátszó meg eléri LAN-on, másolgatni sem kell, meg rohangálni vele a lakásban.
-
bnorci71
addikt
válasz
lajosx #61188 üzenetére
ha neked megfelel a pendrive-ra SSD-re másolgatás és a tv lejátszója akkor nem kel médialejátszó
csak legtöbbünk kényelmes
HTPC letölti tárolja lejátsza nincs gond új formátumokkal stb.én nem merem az erősítő+hangfal árán az egyéb cuccok árának összeadását bevállalni magamnak se
és ugye amiről nem tudunk nem fáj így a nejemnek még úgy se mert lehet kiakadni a FTF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55Q70DAT)140 Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG (QE55LS03RA) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest