- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
'Az sem mellékes, hogy teljesen lakkozott felületű, így minden irányból mutatós.'
Az av-online.hu igy ír róla.
[link]
Es az hagyján hogy hangban azonosak, de még stilusban és kinezetben is...
Ha csak fele olyan jó a hangja mint a frontoknak, akkor megérkeztem a front hangokat illetően -
Lacielvtárs
nagyúr
Persze, de miután vissza olvastam, rajottem mi is az alap téma, alkor rajottem mi is is a tény allasod, és azzal alapvetően nem értek egyet...
En arra gondoltam, csak nem jol fejeztem ki magam, hogy s9k gagyi termék jön Kínából, de igaz hogy a neves gyártók is Kínával dolgoztatnak, es tudnak ők minőséget gyártani, csak a megrendelő határozza meg a minőséget egy adott terméknek.
Viszpnt beskatujazni nem lehet tényszerűen mindent, ugy hogy fekete vagy fehér...
De nem akarom a tüzet szitani.
Igy részemről pont a végén a témára... -
Nemir Ombe
addikt
-
-
johnywalker
őstag
Ne haragudj, ha azt mondom, elég egyéni véleményed van...Nem volna ezzel probléma, de a topikban szinte senki sem osztja...!Sőt, szakmailag eléggé ellenállóak! De miért, talán értenek hozzá...?
A távol keleti, kínai alkatrészbeszerzés ma már mondhatjuk általános bármely iparágot is érint!Mozgólépcsőtől a legkisebb tranzisztorig.. én csak erre gondoltam. -
Nemir Ombe
addikt
De általában a "neves gyártók" olcsó termékeiben a legritkább esetben kerülnek minőségi és valódi "made in japan" kondik és más hasonló alkatrészek , mert akkor a szegény részvényesek éheznének és az nem jó a cégnek ....
Ezt igaz liszi-nek írtad, de aki meg megveszi az 50$-os "smártfónt", meg a 8$-os "okosórát" és stb. .... annak ne legyenek minőségi elvárásai .... neki csak az ár legyen a fontos ....
-
"Elsiklottál egy fontos mondandómon, nem a kínai munkával-munkásokkal van bajom, hanem az elektronikájukkal, abból is a saját fejlesztésűekkel.
"
Inkább te siklottál el egy fontos mondandómon, hogy szerintem pont a fejlesztés az egyik olyan terület, ami már nem köthető egyértelműen nemzetekhez, mert nagy a nemzetközi együttműködés. Megkockáztatom, nem nagyon van már "kínai termék", vagy "angol", vagy "amerikai". Nemzetközi konzorciumok, fejlesztői csapatok korát éljük, és ez egyre inkább így lesz. Én ezt látom, persze nem szakmám. Nyilván vannak kivételek, de silány termékek nem csak Kínában vannak és lesznek.
-
Nemir Ombe
addikt
Nem tudom melyik galaxisból jöttél, de már jópár éve az ár (is) határozza meg a minőséget .... ugyanabból a pénzből nem lehet jobbat csinálni csak mást, ha meg valaki mégis jobbat csinál, az hamarosan el is tűnik a piacól, mert nem éri meg neki .... és azt is elárulom, hogy sok esetben csak a ráírt név az ami eladhatóvá teszi a terméket, mert a gyártónak a legritkább esetben van "saját gyártmánya" a legtöbben "összeszerelőüzemet" tartanak fenn, ahol az az alkatrész kerül bele, amit a legolcsóbban meg tud venni a beszállítóitól (és persze az adott célra megfelel).... szóval hidd el, hogy kár azon vitatkozni, hogy egy kínában készült kondenzátorra egy neves cég nevével ellátott szines fólia kerül vagy csak egy rányomott "csing-csung" felirat .... csak a "vizuális élmény" ami nem lesz mindegy ha meglátod ....
A hangfalajánlásokról csak annyit, hogy ha valakinek mindegy hogy egy pl. listaáron 300e-es dobozt vesz 300e-ért vagy egy listaaron 600e-est 300e-ért, ami éppen kifutó tipus, akkor ezek az ajánlások nem neki szólnak ....
-
"A kettős kábelezésnek van valami előnye......?"
Van aki szerint van, de szerintem semmi jelentős, szóra érdemes. (Nem kell minden leírt "tapasztalatot" komolyan venni ebben a hobbiban.
) A kettős erősítés már más tészta, az hozhat változást, de ezt sem kell túlértékelni.
(#17332) Ragadozó "Érdemes méterenként 1 cm-rel hosszabbra hagyni a magashoz menő hangszórókábelt. Hang eltolódàs miatt."
Ugye magad sem gondolod komolyan, hogy ennek bármi gyakorlati jelentősége van?
(#17361) WP14 "csodálkoztam is volna, ha te nem adnál bármiben is igazat Nemirnek, hisz' hűséges elvtárs vagy."
A mi Lacink a plusszegyező-bajnokság örökös győztese, de nem csak Nemirral szokott az ízlésesség határát súroló mértékben "egyetérteni".
(#17367) arcitec "én is inkább szkeptikus vagyok még nem láttam pl egy A-400.hoz képest (csak a képre gondolok) nem is tudom mit vennék most"
Semmi különbséget nem tapasztalnál egy 15k-s, pl. S905-höz képest, hacsak nem vagy placebo-huszár.
(#17372) WP14 Alapvetően nem értek egyet a kínai-ellenességeddel. Már rég nincsenek ilyen éles határok az egyes nemzetek termékei között. Kínában rengeteg japán, amerikai stb. dolgozik, és fordítva, a japán, amerikai, dán, svéd, angol gyártóknál, fejlesztőknél meg sok-sok kínai. És ez egyre inkább így lesz.
(#17359) WP14 "Ha ellentmondásos szerinted, akkor miért nem ajánlod itt azt a fentebb linkelt kínai erősítőt?"
Azt a kínai erősítőt szerintem senki nem hallotta közülünk, és csak az előítéletek, és az ára az, ami alapján besorolja és szarozza a nagy többség. Lehet, hogy nem is rossz ár-érték arányban, meg kellene hallgatni.
-
Nemir Ombe
addikt
Minek mérés, vakteszt, stb .... a Sony hazai kereskedésből vásárolva, jogtisztán, számlával cca. 30e Ft .... egy normálisabb kínai MP az alibaba-ról futárral cca. 60$.... ha a Sony árából levonjuk az ÁFÁ-t a kisker és a nagyker árrést , a jog- és liszenszdíjakat, a garancia és a márkanév felárát, akkor ott vagyunk, hogy a Sony szakemberei megoldották a lehetetlent és sokkal olcsóbban, sokkal minőségibb alkatrészeket tettek bele, mint amit a kiskínaiak a gagyi MP-ükbe tudtak barkácsolni.... már csak a szegény éhező Sony részvényeseket sajnálom ....
-
johnywalker
őstag
-
Nemir Ombe
addikt
Szerintem azt nem akarod megérteni, hogy azért mert valaki a lehetőlegolcsóbb kínai változatot rendeli valamiből, abból még nem következik az, hogy minden sz@r ami ott készül .... de ugye hazánk polgáraira is az jellemző, mint sok cég pénzügyi vezetőire, hogy ha van ugyanabból olcsóbb, akkor mér' vegye a drágábbat .... bár a cégek pénzügyi vezetőinél azért jobb a helyzet, mert ők kalkulálnak egy "selejtaránnyal", ami alapján a minőséget választják .... a másik esetben meg csak az ár, ami számít .... és ilyenkor szokott az lenni, hogy valaki vett 4-et a 2$-osból és 1 hetet bírt mindegyik, más meg vett egyet a 8$-osból és 5 éve megy hibátlanul ....
Mellesleg; az a Sony MP is teljesen megfelelne a korábban felvázolt (AVR 100e + 5.1 200e + TV 200e) rendszerhez, de egy cca. 150e-es HTPC-t "kissé feleslegesnek" tartanék hozzá, amit említettél .... mindössze csak ennek akartam korábban "hangot adni" ....
-
Nemir Ombe
addikt
"és nem a kínai, janem saját alkatrészeikből rakatják össze velük"
.... és szerinted azok a "saját alkatrészek" hol készülnek ....
(ne azt gondold, hogy egy pl. Onkyo vagy egy Yamaha embere fog Kínában rámutatni valamira, hogy abból kell 1 millió db, azért nem ilyen szintű a dolog (bár akad példa erre is), de elég sok gyártó van még (főként a PC-k világában) akinek meg csak így van "saját terméke" ....
)
Az olyan "teszteknél", mint amit linkeltél meg érdemes olvasni a sorok között is, nem csak a sorokat ....
-
johnywalker
őstag
Azért ne haragudj, ne gondold már hogy akár Nemir Ombe, vagy ELACielvtárs vagy akár BBéci ma "kezdték a szakmát"!Én is sok mindent félrenéztem néha, és nem hittem bizonyos szakmai előítéletekben!
De megkérnélek hogy ne legyél "hitetlen"!Sőt, jó sok dologban segítenek és felvilágosítást adnak ami néha kétséges az ember számára.Mert ha ez nincs így, akkor tényleg nincs értelme a topikot látogatni. -
Nemir Ombe
addikt
Azért mert a gyártó mellé tesz egy garanciapapírt és "jónevű" boltokban is árulják, attól még ugyanaz lesz, mint amit a jelzett oldalon látsz a sz@r képeken, a neves gyártó meg olyan minőségben rendelte, amiről úgy gondolta, hogy a garanciát kibírja, de elég olcsó ahhoz, hogy még "tisztes haszna" legyen rajta .... a garanciát meg (szinte soha) nem a kínai vállalja, hanem a gyártó úgy kalkulál az árral, hogy ha X darab tönkre is megy, akkor is nyereséget termel a többi darab eladásával .... de szerintem Te ezt nem is akarod megérteni .... nekem meg nincs kedvem "közgazdaságtan órát" tartani távol-keleti gazdaság témában .....
-
Nemir Ombe
addikt
Azt látom a "probléma forrásának", hogy Te ezt gondolod, ami kínai, az "full sz@r" .... pedig a "kis kínai munkás" olyat gyárt, amit Te kérsz tőle ....olyan tökéletes minőségben tudják produkálni azt, hogy ha sz@rt kérsz az valóban sz@r lesz, de ezzel együtt olcsó, ha jó, az meg valóban jó, de már nem annyira olcsó, hogy néha ez már valóban elismerést érdemel .... amire meg hivatkozol (nevesebb gyártók, de olcsóbb termékei) az esetek többségében (és itt örülünk, hogy vannak még kivételek) úgy készülnek, hogy a gyártó megbízottja elmegy Kínába, ott egy irodába/raktárba megmutatnak neki 5-10-20 terméket (márkajelzés nélküli OEM kivitelben), hogy válassza ki azt ami tetszik, ha ez megtörtént, akkor elé tesznek egy táblázatot, amin A B C D E minőségjelölések vannak és az ezekhez tartozó árak, hogy válassza ki a neki megfelelő minőség/ár változatot .... ha ez megvan, akkor indulhat is a gyártás, stb .... szóval ne gondold azt, hogy Kínaiak csak úgy maguktól gyártanak sz@rt, mindig azt gyártják, amit a megrendelő kér ....
(és mindezt teljesen első kézből tudom írni neked, mert kb. 8 évig hordtam/tuk Kínából a sz@rt és a kevésbé sz@rt ....
)
-
Lacielvtárs
nagyúr
Az én egyetértesem nem Nemir Ombe személyének szól, hanem annak amit mondd...
Nem akarok senkit megbantani , de elkepeszto ami néha itt folyik
Van itt olyan drága forum társam aki tényként kezel 'félre diagnóztizalast' valamint olyan dolgokban foglal állást amit nem tapasztalt vagy próbált ki, esetleg hallgatott vagy látott, de mégis azt gondolja hogy elegendő 'hallani róla vagy olvasni' valamit, ahhoz hogy az már saját véleménykent es/vagy tapasztalatkent tálalja itt...Es ez részemről nem szemelyeskedes, hanem értetlenül állás, nagyokat pislogva, ezen olvasmányok előtt
Nemir Ombe szükségszerű szarkazmusat alapvetően imádom, felsőfokon tudja művelni, ugy hogy ne sertsen meg senkit.
En inkább csemdben vagyok, inkabb filmezek vagy zenélek, es neha bekukantok ide es jókat derulokUi, pedig hidd el több szaz eret elkoltottemar a magam kárára hogy tudjam mi a nem megfelelő es mi igen...
-
Dorian
félisten
"Miért, attól "belépő" a belépő, mert silány minőségű?"
Miért, szerinted mitől az? Ha jó minőséget lenne képes kiadni magából, akkor magasabb minőségi osztályba tartozna. Minőséget a kiadott produkció határoz meg, nem pedig az, hogy belül kismókusok hajtják vagy mi van. Jelenleg pedig a technológiai fejlődés elért odáig hogy ezek az olcsó lejátszók a felső-közép kategóriáig simán megállják a helyüket.
Köztudomású, hogy vannak előítéleteid a kínaiakkal (és zsidókkal, stb...) szemben
de talán az elméleti okoskodás helyett némi tapasztalatszerzés nem ártana. Vagy az is megoldás, hogy vegyél valami drágát léleknyugtatás céljából, de értelmetlennek tartom itt a nyűglődést.
-
Nemir Ombe
addikt
Szerintem a "gyenge" minőség fogalmát kevered a "használhatatlan sz@r" fogalmával .... de addig mindezt nem is fogod megérteni, amig pl. a 545-öt jó minőségnek gondolod (a kategóriáján belül persze az), de had ne részletezzem megint, hogy kb. minek mennyi a gyártási költsége .... és mitől annyi a boltban ....
Mellesleg az "olcsó kínai" MP-ek (mármint abból is a használható darabok) leginkább nem (csak) azért olcsók, mert annyira szar minőséget képviselnek, hanem mert a "kicsi sárga rizszabálok" pontosan 0$ jogdijat fizetnek mindazok után, ami enélkül nem kerülhetne bele, de mégis bekerül .... de; aki megveszi a majd' legolcsóbb belépő AVR-t, ehhez párosít egy 2x annyiba kerülő 5.1-et és mindezt megkoronázza egy 55"-os 200e-es UHD TV-vel, majd mindemmellé összerak egy 150e-es HTPC-t, hogy attól majd olyat lát és hall, hogy "hűha" .... annak érdekes "hobbija" van .... de csak szerintem és minden sértés nélkül ....
-
MasterMark
titán
Valamennyi van.
Altalaban az szokott lenni viszont, hogy nem eri meg dupla hosszan megvenni az olcsobb kabelt, hanem annak az arabol kijon egy sokkal komolyabb szimpla kabel, amivel meg ugy is jobban szol, hogy nincs bikabelezve.
Ja es, az sem mindegy hogy keresztbe dugod be egyik iranyba, masik iranyba, mindkettot a magashoz es onnan vezeted at, vagy mindkettot a melyhez, es onnan vezeted at.
-
Dorian
félisten
Nézd, nyitott kapukat döngetsz. Van egy audio-PC-m komoly lineáris tápokkal, ventillátor, HDD nélkül.
Igen, egyértelműen jobb a filmek hangja, képe, mint a Dunenek, amim szintén van. De ez a különbség bőven nem akkora, hogy egy belépő szintű rendszeren ebből bármi észrevehető legyen. -
-
junkpod
veterán
A média dekodolasra tervezett SoC-k korát éljük. Amit ma gyártanak mind kiemelkedően jó kép és hangminőséget tud. A hw előállítási költsége néhány dollár. A minoseget jelentosen befolyásolo és költséges rész a lejátszó szoftver fejlesztése és támogatása.
De! Lejátszó szoftver van ingyenes közösségi fejlesztésű.
Innentől a MP ára és a kép, hang minősége között semmi összefüggés nincs. -
Nemir Ombe
addikt
Ahhoz képest, hogy csak a "ti ajánlásotok szerinti média lejátszó árarányairól" érdeklődtél, elég rendesen meg is válaszoltad magadnak a legtöbb dolgot .... de szerintem sincs ebben ennél több, van aki egy "univerzális médiabirodalmat" akar építeni magának és van aki "csak" egy jó mozit ....
-
arcitec
addikt
'A számítógépes topicban viszont a HTPC az ajánlottabb, azért szeretnék a végére járni a dolognak."
Egy Merci kereskedésben nem hajtanak el egy BMW kereskedésbe , ha érted. Itt most moziról van szó.
Lehet pc-ről is meg médialejátszóról is kinek mi. Speciel nekem is erre a célra kényelmeseb az A-400(mondjuk ezt pont Béci-nek köszönhetem még annó-mint javasolt volt,) pedig van egy elég erős pc- is. Arról nem is beszélve, hogy a házi videó (nyaralás stb) mehet a pc-n is, a pc-ről a tv-re is, no meg mp lejátszóról is. Kinek mi jön be fekszik jobban, nincs kőbevésett használat a lehetőségek tárháza adott...
-
Dorian
félisten
Nincs aránytalanság. Médialejátszó téren elég nagy a fejlődés, az általam említett box annyi kevés pénzért simán lelépi az elavult Dune-t és egyebeket. De nyugodtan költs ilyesmire sok pénzt ha akarsz
Amúgy pedig nem értem miért vitatkozol ilyesmin, ugye elhiszed, hogy nekünk mindegy, h mit használsz lejátszásra?
De sztem inkább olvass bele az itteni médialejátszós topikba. -
BBéci
legenda
A kínai gagyi médialejátszók fölött ott vannak a Dune és a Popcorn gyártmányai, ezerszer inkább vennék belőlük, mint HTPC-vel vacakoljak. Utóbbi teljességgel kizárt, akkor inkább néznék tévéadásokat, vagy eredeti Blu-ray filmeket. Szerencsére egyelőre nem vagyok arra kényszerítve!
Miért érdekes bármilyen PC-s szolgáltatás, amikor az ember leül filmet nézni?Nagyon helytelen az aránytalanság említése. Erősítő és hangdobozok viszonylatában azért van rá szükség - ajánlás szinten - mert 1:2 esetén lesz nagyjából azonos szinten a hangminőségük. De a 20000 Ft körüli médialejátszók képe és hangja van annyira jó, hogy 65 colos tévéig és új áron számolva félmilliós házimozi rendszerig bőven megfelelő. Talán még 1 millióshoz is.
-
Dorian
félisten
Belépő - vagy akár közép - szinten az ember médialejátszásra nem fog külön hangtalan HTPC-t építeni, mert nem rentábilis, hanem vagy használja a meglévő laptopját, PC-jét (amit másra is használ) annak minden nyűgével, vagy pl. vesz egy Amlogic s905-et bagóért, beül a fotelbe és távirányít.
-
MCGaiwer
addikt
egy csendes htpct, ami a tv mellett van másra meg nem használnál, csak médialejátszásra, szóval tulajdonképpen vagy egy drága médialejátszód, ami még nem is kifejezetten kényelmes. Így értelme nincs.
(kit érdekel a 100 formátum, amit le tud játszani, amikor minden értelmes tartalom kb 3 formátum valamelyikén található meg) -
zsoika
addikt
"Nem feltétlen kell falon túl lennie." Ez is igaz
Már nem azér ,de a MP is csendes (konkrétan zéró hangú..csak a külső winyó hangját hallom ha odahajolok) és az erősítő közelében van (kb.20cm) és minden formátumot játszik....stb.
A sz.gép előnye szerintem "csak" a minőség ami a képet és hangot illeti, de mielőtt ez magas labda lenne szeretném leszögezni ,hogy kezdő szinten vagyunk és 13eFt a MP lejátszó, de a sz.gép nem.
De kinek mi a jó, igaz. -
MCGaiwer
addikt
a kifizetődő szubjektív tulajdonság. nekem pl nem érné meg a szgéppel szórakozni minden egyes alkalommal, amikor a nappaliban filmet akarok nézni. Központi tárhelyről eléri a médialejátszó, és kész. A gépet ki-be kell kapcsolgatni, összekötni sem egyszerű ha nem akarom, hogy a tv mellett legyen a gép.
-
BBéci
legenda
Nem próbáltam Bandridge kábelt, állítólag elfogadható a minőségük. De olyat igen, amit Te linkeltél, az gyalázatosan vacak, legfeljebb a régi erősítőm menüjének megjelenítésére tartom alkalmasnak.
Ránézésre ez talán jobb, mert a vastagsága alapján árnyékoltnak tűnik. De kipróbálás nélkül semmit nem merek biztosan állítani.
A HDMI előtt valami ehhez hasonlót használtam vetítőhöz. -
Nemir Ombe
addikt
Ennyiért pl. Castle Knight 3 vagy 4 ill. Roth Audio Oli 3 (vagy külföldről pl. Canton gle 470/490 vagy Klipsch rb81, bár az utóbbi állványos, de sok állót megszégyenít), ha a minőség számít, ha a méret fontosabb, akkor bármi ami belefér árban/méretben az elképzelésedbe .... de arra készülj fel, hogy normális "nagy mélyek" ebben a kategóriában nem igazán lesznek, választhatsz a "nem megy olyan mélyre, de minőségibb" és a "dübörög, mint állat, de semmi több" közül ....
-
Nemir Ombe
addikt
"Sztereózni" egy belépő állódobozzal sem igazán lehet, de minden igényfüggö....
Az autónál csak arra céloztam, hogy ott is ha az "élmény és az ár/érték arány" számított, akkor máshol ez miért nem fontos ....?? A belépő kategóriában a nagyobb általában nem egyenlő a jobbal, csak "több a fa" a szerény technikai tartalomhoz....
-
Nemir Ombe
addikt
"Az Onkyo SKF 5800-as szettről esetleg van tapasztalatod?"
Kb. ugyanaz a véleményem, mint a belépő Taga-ról ....
kb. ugyanolyan áron (vagy olcsóbban) miért várod, hogy valami jobb legyen, csodák csak a mesékben vannak ....
Korábban linkeltem egy Boston szettet 139e most (de meg kell próbálni alkudozni), de ha nem a méret a lényeg, akkor pl. egy Harman HKTS szett is jó vásár lehet (ahhoz legalább van sub is) ....
2.0 benzines turbo coupe az Opelom
Gratulálok hozzá .... de kocsiból pl. miért nem volt elég egy 900ccm-es Corsa, 2 ember abban is elfér kényelmesen ....
-
Nemir Ombe
addikt
Ezeket a Taga szetteket én a belépő "legaljában" sem ajánlom senkinek (Taga-ban max, sub-ot tartok elfogadhatónak, még belépő kategóriában is), hasonló árban akad pár jobb vétel, de ha tetszik vedd meg, Te fogod hallgatni ....
A "stílusról" -hoz csak annyit fűznék még hozzá, hogy aki a kapott válasz/vélemény stílusán akad fenn, azt inkább csak a saját önérzete érdekli, mint a kapott válasz (valódi) tartalma .... nem ártana néha a "sorok között" olvasni ....
ill. az pl. "Opel-es" példára: tudom, hogy mindenki szereti felnagyítani a dolgokat, de ha valaki egy 1.0-es, 3 hengere4 Opelt akar venni, de azt a választ kapja, hogy vegyél inkább egy 1.4-est xszázererrel többért, mert azzal már lehet normálisan is közlekedni, azon miért kellene megsértődni ....!!?? .... egy szóval sem mondták, hogy vegyél M-es BMW-t vagy AMG Mercit,mert csak az számít autónak ....
(ui: a Taga részemről nem véletlen nem ajánlott, hasonló árban lehet "jobb minőséget" is vásárolni, bár abban lehet csak 13-cmes hsz-k lesznek, meg nem sárgák, meg a doboz is kisebb, meg nem is lakkfekete az eleje, csak jobb a hangja .... az kell/érdemes eldönteni, hogy egy "dizájntárgy" kell, van a hang fontos, mert ami jól is szól és szép is egyben, az viszont nem olcsó ....
)
-
A netdepo-nál érdeklődj (nekik van bemutatótermük), van-e nekik demo-példányuk.
Persze, így van, erősítőtől is függ, de akusztikától még jobban, úgyhogy semmiképp nem azt fogod hallani, amit otthon hallanál, de viszonyítási alapnak el kell valahol kezdeni a hallgatózást, a saját igényeid és ízlésed felmérését.
Ha egyáltalán akarsz ezzel a kérdéssel ilyen mélységben foglalkozni. A legtöbb felhasználónak erre semmi szüksége, meg akar venni egy jó ár-érték arányú rendszert, amivel jó sokáig ellesz. A legtöbb ember nem akarja ezt hobbiként űzni, csak filmet akar nézni, számára megfelelően jó hanggal.
Én azt csináltam annak idején, hogy összevásároltam egy csomó használt cuccot, és szelektáltam. Így is lehet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Nem vagyunk egyformák, még szerencse. Én mindem tanácsot meghallgatok, információ gyujteskent, majd azok fényében hozom meg a magam körülményei alapján a döntésem.
Anno en is kaptam itt es a haladoban hideget, meleget, de igy vissza gondolva, azt mondom a hidegre hogy szinte mind igaz volt.
Anno soha nem gondoltam volna hogy egy normális rendszer közelebb van a millióhoz mint a nehany száz ezerhez.
Persze nem mondom hogy ennyit kötelező rakolteni, de a minőség es ár ebben a hobbiban is egyenesen arányosNemir Ombe Úr valóban különleges tagja topikunknak.
Örülök hogy köztünk jár, ír, gépel -
Az alaplapi kártyák minősége csapnivaló, "javításokkal" teletolják őket, képtelenek kiadni normális vonali feszültséget, a zajszintről nem is beszélve. Már egy Xonar DG is hatalmas különbség azokhoz képest.
(#15244) alfamate89: Ha USB játszik, akkor esetleg egy Xonar U5. Ez kétszer annyi, mint amit néztél, de nagyon jó hangja van.
-
-
arcitec
addikt
Az egy nagyon jó minőségű kábel, az ára is mutatja, ha az előzőt akartad még + toldani - mert gondolom a HDD-be nem a "normál lapos megy" - akkor ez teljesen jó, sőt ez a jó , mert toldás nélküli lesz. Ezt kell akkor használnod. Én +-ba nem toldanám az biztos .. Az ideális, ellenben az lenne, ha az avr közelében pl mögötte stb tudnád elhelyezni... ( és még olcsón is megúsznád mert nem kellene 5m-ert venni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Xbox Series X|S
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest