- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
Khaosz55 #86623 üzenetére
Írtam közben Audiophinics-nek a HPA-Q250NC problémával kapcsolatban. Elméletileg az a rész ami megégett a panelon villanás és csettenés közepette az egy védelmi kör ami a feszültségingadozást nézi. Kérdezték, hogy volt-e vihar vagy áramkimaradás stb. Hát nem volt ilyen amikor az eset történt. Kb 1 héttel csúsztam ki a gariból, de jó fejek mert azt mondták küldjem el és megpróbálják gariba javítani. Minden esetre a védelmi körnek nem úgy kell szerintem működni hogy villan és csetten, ennek ellenére működik a végfok rendesen. Szóval jövő héten küldöm meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged