Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A minap ezt meg is kaptam arcitec kollegatol a klímás topikba - csak nem veszel nagyobb ventilátort?

-
hash99
senior tag
Sziasztok!
Új lakást veszek és szeretnék valami komolyabb rendszert hozzá viszont nem akarok hülyeséget csinálni ezért megkérdezném az ittenieket mit javasolnak.

Ami kb. biztosnak mondható hogy az avr egy denon 4100w lesz.
5.1 - 5.2 -ben gondolkodom. Atmos nem kell. Használt is rendben van sőt inkább arra hajlanék. Olyan 600ezret szánok rá kábelek nélkül.
Eddig 2 szett merült fel.
Swans t1000ht: ebben elvileg egy-egy aktív mély van a frontokba építve így ez alapból 5.2 viszont mivel a frontokba van építve így kicsit félek tőle hogy nem lehet jól elhelyezni.
A másik játékos a focal c8 vw szett lenne és ehhez egy vagy két szubláda.Kérlek ajánljatok mást ha szerintetek jobb lenne.
Ja igen a nappali 25-30 m2 lesz és főként mozizásra lesz használva valószínűleg projektorral.
-
Quetz
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
Honnan tudod milyen a hangminősége bármilyen cuccnak amit még életedben nem hallgattál meg és nem ismersz senkit akinek lenne ilyen?
Elég ránézni a specifikácóra, hogy lásd, néphülyítés megy ezerrel:
- 30%THD? Mérést is végző tesztoldalak 0.1% -ig nézik a THD/N-t.
- 6.5" mélynomó? Ezt egy állványos hangfalban szoktad megtalálni, ami még nem számít mélynyomónak. Az 10"-12"-nél kezdődik.
- Ráadásul nem egy 12"-es mélynyomót találsz, ami nem megy le 20Hz-re, csak ez a Philips... -
simon7012
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Köszönöm a segítséget....

-
simon7012
aktív tag
Szerintetek Denon AVR-X1400H vagy Onkyo TX-NR575 ?
Kösz a segítséget...
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Max1mus
üzenetére
Nem sértésből írom, de a többiek azért reagáltak úgy ahogy mert ez szintiszta pénzkidobás az ablakon. Inkább adnád ezt a pénzt a beteg gyerekeknek vagy valamilyen segélyszervezetnek, több értelme lenne. Ha csak a tv hangzás minőségének a felülmúlása a cél akár vehetnél 5-10ezer ft-ért egy bluetooth hangszórót.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
" Az meg tényleg nem kérdés hogy megerősítés miatt jöttem anno en is ide, hiszen fejembe vettem valamit és biztam abban hogy jó döntést hoztam.
Persze azóta kiderult hogy bitang nagyot tévedtem
"Ugyanez volt nálam is...

Sajnos emiatt eltapsoltam nem kevés pénzt...
Persze ha valakinél nem indul be a hifibogár akkor lehet jó pl a fent említett szett is...
Nekem kb 2 hét használat után az agyamra ment... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Max1mus
üzenetére
Szia, jól tetted hogy megvetted.
Így lehet igazán tapasztalatot szerezni.
Én is igy kezdtem anno a mozi epitgetesem, igaz nem olyan típussal.
Anno engem sem tudtak lebeszelni az itteniek, és hasonlóan gondolkoztam, mint te.
Idézem az igazi 'klasszikust: had porogjon a gazdaság'
Kerlek ne vedd sertesnek a szavaim, ha neked fontos a kábel mentesség, akkor szinte az összes más lehetőséget ki is zártad.
Elmenni feléd nem fogok meghallgatni, - messze vagy - viszont azért irhatnal róla ha megjött, beuzemeled, és milyen hangot kaptál, igényeinek megfelelo e, én magam kíváncsi lennék rá, ha kérhetem ezt tőled
Az hogy a többiek így reagáltak, azt se vedd kérlek sertesnek, vagy leszolasnak, de az tény hogy annyi pénzért sokkal jobb hangminoseget kaphattal volna, igaz kabelesen.
Az meg tényleg nem kérdés hogy megerősítés miatt jöttem anno en is ide, hiszen fejembe vettem valamit és biztam abban hogy jó döntést hoztam.
Persze azóta kiderult hogy bitang nagyot tévedtem
A minap ezt meg is kaptam arcitec kollegatol a klímás topikba, hogy minek kérdezek, ha úgy sem tudnak lebeszelni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsoika
addikt
válasz
fehér_ember
üzenetére
Igen észre, de úgy gondoltam hogy nekem és neki szól.

-
-
zsoika
addikt
válasz
fehér_ember
üzenetére
Mondtam Én hogy rossz? Szerintem nem házimozi......nem látom az AVR-t és az 5.1 hangfalat.
A videó alapján is inkább a soundbar rendszernek tűnik.
Megpróbáltam átirányítani ,mert ott hamarabb talál olyat akinek lehet ilyen . -
fehér_ember
addikt
válasz
zsoika
üzenetére
"tv hangszórójánál konkrétan MINDEN jobb"
Azért jó lenne pontosítani a "MINDENT" ha már használjuk
mert szerintem ez így abszolút nem igaz.
Tutira tudnék találni rosszabb hangú "sokpontegyes egybszetteket" mint ahogy néhány tv hangszórórendszere szól. De lehet hogy még különálló komponensűt is.
(szóval ennyire azért ne általánosítsunk). -
Fr3eWar
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ez esetleg alternatíva lehetne, bár kezdetben csak 2db frontod lenne. De bővíthető, vehetsz hozzá vezetéknélküli mélyet is.
-
válasz
virkir
üzenetére
Honnan tudod milyen a hangminősége bármilyen cuccnak amit még életedben nem hallgattál meg és nem ismersz senkit akinek lenne ilyen?
Komolyan.
Azért nem szeretnék soundbart mert egyrészt nem tudom a tévé alá tenni, másrészt azt remélem hogy azért a tér érzet nagyobb ha a hátam mögött szól egy hangkeltő, mintha előttem. Komolyabb cuccot venni kompromisszummal minek vegyek, ha nem használom másra mint amit írtam.Köszönöm a reakciókat mindenkinek. Kinek ezt, kinek azt.
Megrendeltem, ha valakinek van kedve ítéletet mondani úgy hogy hallja is amit minősít, annak Hajdú-Bihar megyében felajánlok egy élő tesztet. Nem gondolom hogy sok jelentkező lenne.
-
törölt tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ne érsd félre, nem ellenségeskedni akarok, csak szeretném érteni a szándékot, hogy segíthessek, mivel egy kissé zavaros volt számomra, most már viszont, hogy leírtad, értem mi is a cél, és mit szeretnél....

Szóval, ha a tv hangját szeretnéd cserélni, abban az esetben szinte bármilyen eszköz megteszi, mivel a tv hangszórójánál konkrétan MINDEN jobb... Szerintem ez nem feltétlenül ennek a topiknak a témája....

A helyedben én próbálnám a szobát úgy alakítani, akár új bútorral is, hogy egy normális stereo rendszert el lehessen helyezni úgy, hogy az neked esztétikailag megfeleljen..
Szebb is lenne, jobb is, és még olcsóbb is... -
virkir
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
Azért van az "ellenséges" reakció mert amit linkeltél az nem más mint egy baromira túlárazott pc-s hangszóró szett aminek a hangminősége szvsz még a belépő kategóriát sem éri el.
"szerintünk" a center hangok az első hangszórókból megjönnek, külön dedikált hangszórók vannak rá
Háthogyne...
Ha a külső a lényeg fáradj át a soundbar topikba ott biztosabban tudnak árban neked megfelelőt ajánlani, hangban ugyan ott leszel.
Ha meg a hangminőség lenne a fontos akkor itt a helyed.
Ha valóban fontos a hangminőség akkor tényleg felejtsd el az ilyen egybemindenvezetéknélkülaharmincadikszázadtekknológiája marhaságokat és nem, nem lesz milliószor jobb csak valamivel hallgathatóbb ami nem ér meg még 100k-t sem nemhogy hármat.
Megnyugtatlak én is az egyszerű jónekem a harmincezres sundbar-tól indultam és ebből lett kéz alól 250K amit most boldog mosollyal hallgatok és nézek. -
-
polcsa
aktív tag
Sziasztok,
nagy megelégedéssel használok egy pioneer vsx-922-őt, de sajna vannak kisebb nyűgjei.
Simán lejátszik egy hálózaton megosztott pc-ről bármit (űber frankó), de a 200 gombos távirányítón fogalmam sincs, hogyan lehet hangsávot váltani.
Konkrétan van egy .mka fájl, ami tartalmaz egy flac 2.0-t és egy dts-hd 5.1-et.
Megy a zene (format:L16), de egyszerűen nem találom, hogyan lehet váltani rajt.
Esetleg ötlet?Szerk.
Bocs, ha más topicba való, a javaslatokat is megköszönöm. -
zsoika
addikt
válasz
boroskarcsi
üzenetére
"az itteni szakértő kollégák teljesen más beállításokat javasoltak (ja és tényleg jobb lett tőle..)mint a saját avr bemérés"
Egyikük igazi mozi, a másikuk házimozi oldalról közelíti meg. .....az alapok ua.ok de az elvek különbözőek.
Az AVR gyári bemérésén sokat lehet finomítani. -
boroskarcsi
tag
válasz
Panna001
üzenetére
szia,
érdekelne milyen összeget mondtak...
még karácsony előtt írtam kettő ismert magyar forgalmazónak hogy kijönnének-e beállítani a cuccot, mivel én láma vagyok hozzá.
nem is válaszoltak... értem én, hogy az én kütyüm belépő szintű, de legalább azt megírhatták volna, hogy ott a saját miki, az elég hozzá.
viszont ha meg visszaolvasol, az itteni szakértő kollégák teljesen más beállításokat javasoltak (ja és tényleg jobb lett tőle..)mint a saját avr bemérés. -
törölt tag
válasz
Max1mus
üzenetére
" Nem tud köröket verni mert kábelezni kell, több hely / egység igénye van. "
Most akkor jó hang, vagy egy esztétikai eszkösz lenne a cél??
Tényleg nem kötekedni akarok, de egy hangtechnikai eszköznél a hang minősége lenne a lényeg szerintem...
Amennyiben ennyire zavar a kábel, illetve nincs hely, akkor lehet másba lenne érdemes gondolkodni... -
Steady74
addikt
Elac 2080-as sub-ot hallott valaki, van valakinek tapasztalata vele? Köszi
-
Panna001
csendes tag
Hello! Érdeklődnék hogy van e itt köztetek olyan személy akinek van Marantz erositője és Érd vagy környékén lakik? Lecsereltem hangfalaimat r28f ről rp-280f ra és az ehhez tartozó szettre és többen is mondták hogy kevés lesz hozzá a meglevő erositőm (Yamaha 679). Ezert vettem egy Marantz 6012 mondván hogy ez már meghajtja rendesen hangfalakat! Bemérő mikrofonnal meg is csináltam amit kell, de ez most szó szerint vicc kategória ahogy szól, nyilván nem a rendszer a hibás hanem én vagyok hülye hozzá, de a yamahanal ez pofon egyszerű volt! Ma fel is hívtam egy házimozi stúdiót h ki jönnének e beállítani, de olyan összeget mondtak h azt hittem hirtelen Svájcban vagyunk! Nyilván nem rabolnám ingyen senkinek a szabadidejet , de ha valaki bellitana azt megkoszönnem! Gábor
-
VoidXs
Topikgazda
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Max1mus
üzenetére
Van ilyen, csak a legkevésbé sem olcsó. Emellett még elvileg működésképtelen is, sokan panaszkodnak átviteli hibákra.
-
válasz
szivacs1987
üzenetére
Egyrészt kamu, másrészt "szerintünk" a center hangok az első hangszórókból megjönnek, külön dedikált hangszórók vannak rá. Elvileg az egész kütyü egy kalibrálás után tudja azt hogy nem szimmetrikus elhelyezéssel beállítja magát egy teszt hangsor után.
Alapból én is a 2.1 felé mennék, de mivel így van lehetőségem tér hangzásra így érdekel. -
törölt tag
válasz
virkir
üzenetére
" Ez meg inkább az amivel nem foglalkozunk, nem házimozi. "
Egyetértek, viszont azt se felejtsük el, hogy ami valakinek vicc kategória, az lehet másnak örömforrás...
Azt már csak zárójelbe jegyzem meg, hogy én is hasonló rendszerrel indultam, de olyan mértékben zavart a hangzása, hogy kénytelen voltam továbblépni... -
virkir
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
Gondoltam csak simán eltévelyedtél, mivel ugye ottan fönt van egy olyan mondat, hogyaszongya "soundbarokkal" nem foglalkozunk.
Ez meg inkább az amivel nem foglalkozunk, nem házimozi.Dorian
A két hátsó az akkus.
Abba meg ne menjünk bele, hogy mennyire kényelmes dokkolgatni esetleg egy film közepén
meg mennyire dizájnos a csupasz szög a falba olyankor. 
-
törölt tag
válasz
Max1mus
üzenetére
" nem akarok egy centit sem kábelezni. "
Mostanság sokan tartják fontosnak a kábelek teljes kiiktatását.
Sajnos ebben a kategóriában ez kőkeményen a hangminőség rovására megy.Ebben a topikban nem fogsz ajánlást kapni ezekre az eszközökre. Annál is inkább, mivel ennyiért használtan már össze lehet dobni egy olyan rendszert, ami köröket ver a linkelt termékre....
Természetesen vannak egyéni igények is amit figyelembe kell venni, tehát ha úgy gondolod, hogy érdemes beinvesztálnod, akkor tedd meg..
" Ha van jobb termékre ötleted ami ezt tudja, akkor köszönettel várom.. "
Szerintem teljesen mindegy, ezek között a bögrék között nem hinném, hogy lenne érdemi különbség..
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Nem kötekedni akarok, de a linkelt oldalon az szerepel, hogy:
- 5.1-es is lehet a rendszer
- idézet: "Dedikált center hangszóró a páratlan tisztaságú hangért"
De én akárhogy nézem a képeket, olvasom a hangszórók paramétereit, nézem az üzembe helyezési útmutatót, de sehogy sem találok a center hangszóról infót/képet.
Ergó, vagy mindenhol elfelejtették a centert megemlíteni, vagy bekamuzták az 5.1-et és csak 4.1.Vélemény:
Hallottam már ilyen árkategóriás egybe 5.1-es rendszert (kábeles hagszórók), de nekem jobban tetszett a film a 2.1-emen (Denon1400w + Lektor 6 + jamo sub 210). Lehet csak placebó volt. -
Beni2360
félisten
válasz
Max1mus
üzenetére
viszont amatőr célra kicsit drága. - pedig ez amatőröknek készült. szvsz.
Itt nem nagyon fogsz tulajt találni akinek ilyen megoldása van. Fehér holló kategória. És ebből kifolyólag nem nagyon fogsz tanácsot kapni szerintem. Az elmúlt 2 évben nem találkoztam olyannal aki érdemben használt volna ilyet.
És ha használat közben adódnak hangelcsúszások meg kihagyások akkor ne csodálkozzál majd és a hang minőségéről még nem is beszéltünk. -
válasz
virkir
üzenetére
Szarok az erősítős + hangfalas szettekre. Azért a belépő szintbe írtam mert nem akarok egy centit sem kábelezni a hátsók és a mélynyomó irányába sem.
Ha van jobb termékre ötleted ami ezt tudja, akkor köszönettel várom. Ha nincs, kímélj meg az alternatíva nélküli fikázástól, semmit nem érek vele. -
Kinéztem egy otthoni rendszert (Philips E6/12) sajnos csak a Media Markt forgalmazza, nem olcsó, viszont amatőr célra kicsit drága.

Alap igényem igazából a sztereo működés, viszont ha jobb minőségű filmet nézünk (nasról vagy br lejátszóról) akkor legyen térhangzás.Van esetleg valakinek ötlete hogy mely más gyártónak van hasonló terméke mint a fent linkelt, ami alternatíva lehet?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nem mindig ennyire olcsó minden (gondolom futtatják ki a készletet, mert jönnek az újak és kell a hely), de általánosságban olcsóbb .... sokszor most már itthon is érdemes körbekérdezni (nem csak a netet nézni), mert több boltban is lehet egyedi árat kérni (alkudozni), ha valakinek a hazai garancia számít .... de van olyan is, ami itthon olcsóbb, mint kint ....

-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Miért lenne?

-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ledöbbentem az árakon, nálunk a 2400 200ezer körül megy. Itt mindig ennyire olcsó minden? Akkor mo-n nem érdemes venni házimozi terméket.
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A varázsgömb nem mutatta.

-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
De gondolom olvastad, hogy nálam már volt választás és átkerült a szubláda bal oldalról a jobb oldalra és ez itthon bevált. Sokkal jobb és szebben hangzik minden. Látod ez a szabad választás lényege és nem is kellett négykézláb körbe másznom a szobába.
Nem is kell kihagyni én se szoktam, de az utóbbi időben nagyon visszafogom magam, pedig volna mit reagálnom. 2:2.
Jut eszembe akkor , hogy valamit kihagytam amikor írtad, hogy nincs már nagyon mit fejleszteni és kitettél egy képet az ablakodról kívülről. Na ott volna kint egy komplett házimozi ára fejlesztési lehetőség.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Szerintem írj rájuk, az a biztos ....

mellesleg: ha egy régebbi modell kifut, akkor az utódjára szoktak egyedi árat ajánlani, ami esetedben az lx801 .... egy mélt megérhet ....

ui: most láttam az ew24-en, hogy az lx 801 olcsóbb is mint az lx79 .... nem is baj, ha nincs a régebbi ....

-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Milyen eséllyel van is az üzletnek ilyen vasa?
Csak azért kérdem mert lx79-et vadásznék,és linkelted is egyből az Elektrowelt 24-et.
Viszont rám is írt egyből egy kedves fórumtárs, hogy nincs is nekik mert ő rendelni akart és azt a választ kapta. -
BBéci
legenda
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Az enyémet szúrja, de nem tudom kijavítani.
Lassan mindenki úgy írja és mondja, kiirthatatlan, mint a tulajdonnevek elé tett névelő, pedig általános iskolában tanítják, hogy tilos! -
VoidXs
Topikgazda
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Aki a magáéban a gerendát se látja, annak nem...
(#30930) simon7012: A Panasonic nem képviselteti magát valódi házimozis vonalon, csak a Sony. 200 alatt újonnan HKTS szettet, jobb akcióval Klipsch Quintet-et kaphatsz, itt inkább érdemes a használtpiacot bújni.
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Új házimozi erősítőt szeretnék vásárolni de tanácstalan vagyok.
Egy Panasonic SA-HE90-es erősítőt kellene leváltani.
Panasonic "hívő" vagyok minden elektronikai cikkem ehhez a márkához tartozik.
Kivétel talán a Sony hangfalaim. Amint látom kedvenc márkám már nem gyárt
erősítőt így bármi más érdekelne. A tv-m típusa TX-40CS630E.
200000-ft alatti kategória érdekelne. Filmet,zenét vegyesen hallgatnék rajta a
Tv hangját is az erősítőn keresztül szeretném hallgatni mint akár most.
Kérném a tanácsaitokat előre is köszi.. -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Mindenki éljenzik, a téma összefoglalóba meg " sub" van írva. Az senkinek nem szúrja a szemit?

-
Beni2360
félisten
válasz
Remekelek28
üzenetére
Ezek közül választva kell, hogy menjen. persze a megfelelő hang kimenet választásával.
Nem tudom milyen lejátszón kellene mennie együtt de akkor vízhangos lenne az egész. A TV szerintem letíltja a belső hangszórókat, de már olyan rég volt nálam, hogy nem emlékszem de működött. Egy régi 5.1 ORION egységbe vezettem a TV-ből a hangot. -
BBéci
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
A köznyelvben hangváltónak nevezik az aluláteresztő (eléggé csúnya szó) szűrőt is.
-
MasterMark
titán
A hangváltó jól mondod, hogy egy LPF és egy HPF kombinációja:
Szubnál ilyet nem akar senki, egy LPF-t lehet rátenni, hogy vágja le a magas hangokat róla, meg alulra egy HPF-t, hogy a túl alacsony frekvenciákkal se szenvedjen.
Akkor meg igy nézne ki kb, pont a forditottja kell egy szubhoz: Tehat felulre kerul az LPF alulra a HPF:
Teljesen más a célja egy hangváltónak. Szubnal nem akarsz se hangváltani, se keresztezni, se crossoverezni.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
Az LPF/HPF az mi? Szerintem "hangváltó", frekvenciaváltó, keresztváltó, crossover, frequenzweiche, stb.
-
Remekelek28
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Piros fekete végű rca kábelem van,bár van jack is,de épp a multkor irtátok,hogy a fejhallgató nem fogja birni. Nem is birta.
-
MasterMark
titán
válasz
Remekelek28
üzenetére
A fejhagatóhoz kell dugni, ott jó kell legyen.
Csak zúgás van, vagy hallatszik a TV is csak zúgás is van?
-
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28
üzenetére
A scart csatlakozóval próbálnám,de sehogy nem sikerül hangot kicsikarni. Nekem az lenne a legjobb,ha egyszerre szólna a tv és a lejátszó is. Megoldható?
-
junkpod
nagyúr
válasz
dave0825
üzenetére
Ez a beállítás a dekodolt hang továbbítására vonatkozik, ha nincs bekapcsolva a passthrough hang atengedes akármelyik tömörített digitális hangformatumra, akkor a Kodi dekodolja és pcm-kent továbbítja, ettől még szólhat 5.1-ben.
De a tökéletes megoldás ha az AVR képességei alapján bekapcsolódna hang atengedest a dd, DTS és azok hd formáira.
(Ennek feltétele, hogy kikapcsolva legyen a lejátszás freki igazítás a megjelenítőhöz opció).Látom közben jó lett.😀
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
boroskarcsi
üzenetére
Igen, így van.
-
MasterMark
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
Azt nem egy szubba rakott hangváltóval fogja elérni, szóval még mindig azt mondom, hogy biztos vagyok benne, hogy neki nem kell hangváltó.
BBéci: Ez egyértelmű, de ezt nem hangváltóval kell megoldani, hanem egy LPF/HPF-el. De nem hiszem, hogy ezt szeretné csinálni, de hangváltó biztos nem kell sehova...
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem mélykezelést szeretne.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem baj, ha egy mélysugárzóra olyan frekvenciát küldünk rá, amit fizikailag nem képes megszólaltatni.
Jó példa erre szubládák esetében a szubszonikus szűrők használata, aminek hatására a megszólaló tartomány tisztább, feszesebb, pontosabb lesz. -
Simi37
őstag
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
boroskarcsi
üzenetére
Ha a késleltetések helyesen be vannak állítva, nem kell fázissal foglalkozni, mert eleve tökéletes lesz.
-
BBéci
legenda
válasz
boroskarcsi
üzenetére
Utóbbira gondoltam, annak a címében szerepel az Útmutató szó.

-
BBéci
legenda
válasz
boroskarcsi
üzenetére
Olvasd el a jobb felső sarokban linkelt Útmutatót!
-
boroskarcsi
tag
válasz
Vicarious1
üzenetére
Phase matching bass -- jól emlékeztem h nem állítottam be, mert ebben a típusban nincs ilyen funkció

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(szóval ennyire azért ne általánosítsunk).

meg mennyire dizájnos a csupasz szög a falba olyankor.