Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
válasz
Turbina33 #11149 üzenetére
"És kihez kéne ilyen hibával fordulni,ha nem egy hangszóróshoz?"
Hát már jelenleg is úgy érzem, hogy a gyártók hülyeségeinek 80%-át én kell, hogy javítsam.
Egyszerű a dolog, tervezetlen hangszóróért nem adunk ki pénzt. Ha mégis, ne csodálkozzunk, hogy a friss Visaton alumembránosunk csévetestje eldeformálódott egy meggondolatlan jelnél."Azt mondtam,hogy hangolás alatt a membrán elszabadul."
Ezért kell jól hangolni, és akkor felhasználási tartományban nem fog."Zártról én nem írtam konkrétumot,csak azt,hogy óvatosan 20Hz körül."
Nem baj, ha meg tudod bocsátani, én írtam. Méghozzá azt, hogy ott nem számít a bemenőjel frekvenciája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SzoftverPremium.hu
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest