Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
#33253120 #59421 üzenetére
Ezt magyarázta nekem egyszer egy villanyszerelő barátom, de olyan bonyolultnak tűnt, hogy azt hittem, ő nem ért valamit, pedig én.
Hogyan kell elképzelni ezeket a fokozatokat? Ezek olyanok kb. mint egy kismegszakító? Miben különböznek? Az általuk védhető túlfesztartományban?
A jelenlegi helyzet nálam: régi építésű lakóház, aminek azonban két éve teljesen kicserélték az elektromos hálózatát, nekem a villanyórámat is áttették kívülre. Szerinted építettek be A szintű védelmet (Budapest)? Ez mennyire hülye kérdés egy tízes skálán?
Ha van, akkor hova van beépítve, és mit kellene látnom?
A lakás hálózata is újra lett húzva 4-5 éve, és villanyszerelők szerint minden faszán lett megcsinálva, rézvezetékkel. De nálam feszültségvédelem nincs, viszont lesz új gépem, és amiatt szeretnék. Ha veszek egy védett elosztót, megyek azzal bármire? Vagy hívjak szerelőt, és csináltassam meg a B+C+D fokozatokat? Vagy hagyjam az egészet, és kössek egy jó biztosítást™?Vagy egy UPS? Azt amúgy is tervezek az adatvédelem miatt meg mert egy köcsög lakó néha viccesnek találja egy-egy pillanatra lekapcsolni a ház tűzvédelmi főkapcsolóját.
Még nem vertem agyon a letépett karjával, csak azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest