- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #34431 üzenetére
jómúltkor egy hír kapcsán valami hardver fejedbe való építéséről álmodoztál, mint szép jövőről. én a tajgetoszt javasoltam erre az esetre, mint célravezető megoldást.
nyilvánosan úgy reagáltál, mintha valami valóságos testi fogyatékosságban szenvednél, és megbántottalak volna. közben meg nem. (de szerintem a többiek is így néztek rám a visszacsörtéd miatt.)
ebből a szempontból nehéz rajtad kiismernie magát az embernek, azóta nem is dobok semmi poént irányodba, mert még most sem vágtam le, mi volt akkor a gond....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest