- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
szab.tam #17680 üzenetére
Nofene tényleg egy kicsit hülyén hangzik
Nem a táskához nem nyúltam a tetejére tettem egy kartonlapot aztán oda kivágtam két lukat egyikre a venti másikra meg egy sima papirból halytogattam, majd holnap lefotózom mert kint van a garázsbanEgyébként nem nagy eresztés, youtube-ről szedtem az ötletet..
De ez még csak béta dolog nem teljesen készSandrew -Nem -10 fokot tol ki magából.... De kb. 10 fokkal hidegebbet azért egy kicsit jobb mintha a állványos ventilátor tolná a képedbe a 35 fokos levegőt
Ha volna egy jó 60-70literes hűtőtáska egy méretesebb venti és halom jégakku meg 2L műanyag palackokban lefagyasztva a viz úgy már egy 20-25m2 szobát kellemesebb hőmérsékleten lehetne tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest