- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
féldekás #86392 üzenetére
Ahogy a kollega is írja ha türelmes vagy akkor a 6-os fúró belemegya téglába egy sima nem ütve-géppel is, de szerintem ez motorikusan erőltetésnek minősül, így szerintem hazavághatja a motort, volt akinél a 10-es 120-as hosszú szerkezet építő facsavar is megfektette a 80Nm-es fekete behajtót, megtudta hogy füsttel működött, mert túlhajtotta.
Persze ez azért is fura, mert tecsőn vannak vidik amikben pont ilyen 10-es 120-as hosszú szerkezetépítő csavarokkal tesztelték faanyagba behajtással.
Szal ha épp az az 1 tégla keményebb mint a falazat többi eleme, szerintem elfüstölhet.Naja 20k-t nekem nem ért meg a fekete 12V-s csavarbehajtó teljes szett, ha lenne külön a gép 15-ért arra beruháznék. Én még 8-ért vettem a zöldet, pár hete volt is ennyiért megint, meg mintha kisebb boltokban épp kiszórnák a maradék készletet...
Ugye nekem van hozzá 4-es aksim, most már időnként kapható 5Ah, van 1 db 2Ah is amit még anno a miniflexhez kaptam töltővel.
Szal ezek nekem nem értékek a csomagból, meg azok a fejek sem amit adnak hozzá, inkább szerszám boltban veszek teljes makita vagy bosch szetteket...Egyébként tény hogy csak sima csavarbehajtáshoz is kapni 6k-ért most 20.-ától aksival egybeépített marok csavarozót...sokan dícsérik hogy jó az alakja és sok csavarozástól megkímél, ugyanakkor ezek csak 2-5 Nm forgatónyomatékot tudnak, tehát ikea összeszereléskor tutira utána kell húzni rendesen kézzel biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest