- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LarsR
tag
Sziasztok!
Van egy kérdésem amire tőletek biztos kapok választ. Remélem legalább is. Adott egy MSI EX600-as ami pár napja bekávézott egy kicsit
. Most jutottam el odáig, hogy szétkapjam. Nekiugrottam kontakt tisztítóval. Mit mondjak fél siker lett a szemmel látható kávé eltakarítása. Cukor won the fight, azt nehezen akarta, vagy csak éppen, hogy oldotta. A lényeg, most összefelé szerelem. DE van valami a procin és a vga-n kívül amire gap-pad van rakva, méretben ugyan akkora mint a vga vagy a proci. A gép használtan lett véve. A gap-pad alatt is ki van pasztázva!!
Azt nem én műveltem!!!
Azt most le kellene teljesen takarítanom? Gondolom a 2ő együtt nem annyira baráti. Mi maradjon rajta, gap-pad, vagy csak sima paszta legyen ráaplikálva? Paszta nem öli meg ha csak azt kenek rá??
Egy picit SOS lenne a dolog. Köszönöm mindenkinek aki hozzászól!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Spórolós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest