- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Légáteresztő szigetelés kell rá, vagy szellősztettni. Szerintem ott meg kell bontani a szigetelést.. de már vagy 5éve tanultam ezeket.. ha kellkompetensebb emberhez tudlak irányítani.
Falfűtésnek vannak hátrányai(ha már a fel melegszik, akkor a levegő is, de szerintem nem jó a fel fűtés..), ha nem megfelelő hővissza verő szigetelése van, akkor a kisugárzott energia egyrésze elvész. A padlófűtésnek meg az az előnye, hogy a hőenergiát bent tartja, mert a meleg felfele száll
dabadab : Akkor az még jó árban volt! -
amargo
addikt
Akkor meg van a válasz, írtam, hogy én is csak pislogtam, amikor a tanárom mondta nekünk órán. Már minden kétséget eloszlatva nem tudnám elmondani, de a linken le is írák. tehát tényleg van ilyen és ezekben van a jövő! Osztálytalikon a tanár mutogatta az új készülékeét, az is vissza forgatott minden meg ilyen meg olyan takarékos volt.. nem sokat értettem már belölle
De jó dolgok csak piszok drágák! Ő 3-4éve valami 3milla körül fizetett érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged