- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Bár a link már nem él, de a reagálásokbol következtetek. Ajánlom figyelmedbe egy szakszerűen lekezelt fa (amiböl ezeket a házakat építeni kell(ene)) éghetőségét. Én ''szakszerűen
'' letszteltem: megpróbáltunk tüzet rakni a hulladékábol szalonnasütéshez
Iszonyat nehéz begyújtani (sőt, igazábol nem is tudtuk begyújtani, majd később, mikor már tüzifával begyújtottuk, utána nagy nehezen tudtuk csak elégetni).
-
mynames
senior tag
Biztos, hogy ide befér? Haszáltam a keresőt én is de bele is néztem a topicba
!
Pont itt:ALAPLAPOK, CHIPKÉSZLETEK, MEMÓRIÁK
Idézet az 1-es hszből:
''Viszont amit eddig nem találtam meg a neten, az a számítógépházak peremfeltételei, azaz:
-rögzítő csavarok helye
-csatlakozók helye (com/lpt/usb/lan/stb.)
-agp/pci slotok hátsó kivágása
-stb.'''
Hmmm -
dabadab
titán
A helysegenkent kulonbozo hofokhoz ott vannak a termosztatikus radiatorszelepek, remekul meg lehet veluk oldani az altalad vazolt problemat.
A hatekonysaga meg igenis alacsony, a ho jo resze a kemenyen at tavozik, sehol sincs pl egy kondenzacios kazanhoz kepest.
Attol kellemetlen, hogy egy kis pontban van nagyon meleg, majd onnan kifele szepen megy lefele a homerseklet, raadasul a konvektor altal generalt meleg levego miatt a por is szall rendesen.
Mindezen tul altalaban eleg nagy helyet vesz el, es nem oldja meg a melegviz problemajat sem. -
mynames
senior tag
Hát nálam már elég sok infó van a könnyszerkezetes házakról, viszont ez a topic nem arról szól. Ez inkább financiális oldaról közelít.
Esetleg új topicot nyitni a témának?
pl.: Könnyűszerkezetes lakóház építése címmel...
Majd elfelejtettem mondani, hogy szerdán jön a fundamentás csajszi. Akarok kötni egy 57 hónapos szerződést, de csak ha minden kérdésemre a várt/remélt választ kapom.
Arra jutottam, hogy a havi 20k az nem olyan teher, és kombinált kölcsönnel + kp-vel 57 hó múlva kész lehet a házikóm. Persze könnyűszerkezetes
''Ja meg gondolom konvektor eseten kizart'' - Miért?
Havernak faházat építettünk és kandallóval fűti.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest