- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Üdv!
Holnap érkezik az Antec solo II-es házam, jelenleg az elődjét váltja az 1-es Solo-t. elől 1db-9es Noctua van hátul egy 800-as S-flex, a procin pedig egy 1000rpm-en üzemelő SlipStream. Jelenlegi zajforrással már meg vagyok elégedve, tűrhető kategória.
Na most a nagy kérdésem az lenne hogy mit érdemes venni mostanság (nem nagyon olvasgattam) 12-es ventiből. Ugye az új házikóban 3db 12-es-nek van helye, viszont zajban semmiképp nem szeretnék feljebb lépni. Nagyon fontos lenne hogy extra halk legyen a dolog.
Amivel szemeztem most a következő: SlipStream 500-as vagy 800-as, esetlegesen ebből 3pwm-es amihez szabályzó is tartozik viszont itt a 3 szabályzó és sok kábel esztétikuma nehezen megoldható,Swif2 800-as, Noctua S12A ULN , Noisblocker M12-1 mondjuk az utolsó 2-ért nem biztos hogy kiadnék ennyi pénzt, olyan 3-4k a max amit szánnék 1 darabra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB / Asus TUF 120mm / Aerocool Mirage / Phanteks vezérlő
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Scythe Kaze Flex QUIET 800rpm 120mm 5db
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kedvező áron eladó!
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest