- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemiubi
tag
Sziasztok!
Most vásároltam be egy ilyen konfigot:
Corsair Air 240 Carbide Series
ASUS PRIME A320M-K
AMD Ryzen 3 2200G
BE QUIET! Shadow Rock LP
HyperX Predator Series 8GB KIT DDR4 3200MHz CL16
ADATA Ultimate SU800 SSD 128GB
WD Blue Mobile 1TB WD10SPZX
Be quiet! PURE POWER 10 300WA problémám az, hogy hangosabb még a régi gépemnél is. Tud valaki segíteni, mit hogyan kell megnézni biosban/egyéb programmal hogy javítsunk a helyzeten mielőtt csendesebb ház ventillátort keresnék? (megfogadva bluemirage őstag bölcs javaslatát)
Pap leszek az kurvaisten!
-
csemiubi
tag
Sejtettem ám hogy nem elírás. De hátha Ebből is látszik, hogy közöm nincs a témához. És akkor adja is magát a milliós kérdés: Meg tudom ezt én csinálni, aki összeszerelve kérte a gépét (aszonták hogy csendes lesz a ház egy másik topikban, de remélem csak ezzel lőttek mellé ) és hdd, meg ramon kívül még nem cserélt semmit? Jó móka lesz, csináljam én? Ugyanúgy fogom bekötni, ahogy a mostani van, és semmi trükk?
-
csemiubi
tag
válasz hegegabi80 #30905 üzenetére
Köszönöm, úgy is ide jövök hogy mit hogyan...nem usszátok meg!
-
csemiubi
tag
válasz fogtunder #30907 üzenetére
Nem nálad volt, hanem a milyen asztali gépet vegyek topikban
A házat a mérete és vásárlás helye eleve korlátozta, ez a két opció maradt:
Corsair Air 240 Carbide
BITFENIX Phenom MAzt mondták amelyik szimpatikusabb. Nekem a corsair volt az és ez is elhangzott:
A ház hűtőivel nem lesz gond, vegyél mindent "silent" módra a BIOS-ban.Nagyon sok segítséget kaptam tőlük, eszembe sincs ezért bántani őket. De mire végre kitaláltuk mi legyen, mit lehet onnan összeszedni, eszembe se jutott hogy minden alkatrészre még külön a tematikus topikban is rákérdezzek.
Pedig kellett volna, mert erre nem számítottam. Mintha szerverteremben ülnék. Vagy azt akarod mondani hogy ennél a háznál csendes ventivel se reménykedjek? Ugye nem?
[ Szerkesztve ]
-
csemiubi
tag
Köszönöm! Csak összeáll a kép...
Ennek az lesz az erdeménye hogy mindhárom ventilátor vezérelhető lesz az alaplap biosából?
Mert most csak egy venti van odakötve, ami a ház tetején van. Az lehet?
-
csemiubi
tag
Nagyon köszönöm!
Mindegyik említett boltot néztem, mégse találtam
Értem én hogy vicces az ára ennek, de ha a varázslótól rendelem+posta akkor ugyanott vagyok. Azt hittem nem fogok ilyet sehol találni, most meg azon kell gondolkodnom milyen színű legyen a kábel?! (gyerekeimmel megszavaztatom)
Ventilátorok megvannak.
-
csemiubi
tag
Megvan a kábel is. Kell még valamit tudnom mielőtt nekiállok a mutatványnak? Gondolom arra figyeljek milyen irányba fújja a levegőt
A lapátokhoz 4 csavar jár és kész. Nem kell még plusz alátétekkel molyolni/beszerezni hozzá stb.? Nem tudom ez miért jutott eszembe, talán azért mert a jelenlegi gyári fanok (amellett hogy hangos) okozhatják azt is ha a ház kurva hangosan zizegni kezd? Biztos tudjátok miről van szó. Ráteszem a kezem a tetejére elhallgat. Leveszem, kezdi előlről. Vagy nem. Hangulatfüggő
-
csemiubi
tag
válasz hegegabi80 #30993 üzenetére
Ez most komoly? Egy hónapot töltöttem el itt, mire összeválogattuk stb.
Láttad a képet a biosról, mit nézzek még ott?
Nincs más megoldás arra hogy ne maximumon menjen az összes házventi? pwm-es venti?
-
csemiubi
tag
Ma jött vissza a pénz amit a pwm-esre költöttem, majd gyorsan visszavontam miután jeleztél
Aztán ahol ezeket vettem, először ott is pwm-est akart adni de én már résen voltam és szóltam hogy nem olyan kell nekem (ő már tudott valamit )
Ma reggel kukáztam ki a ventik dobozát, így szerintem esélytelen a csere Szép zöld kábel is felesleges(gyerekeim választották a színt
Szóval akkor mire van szükségem hogy ne 1500-zal forogjon itt minden? Amit lemondtam ventik? Kábel?
Azt ne mondjátok hogy az alaplapot kukázzam, mert akkor
[ Szerkesztve ]
-
csemiubi
tag
Remélem így nem két helyre kell mennem.
Stimmel?
Ezt akkor a tápra is kell kötnöm (SATA)? Újabb kihívás Van ott erre csatlakozóm ? Megtalálom?
Hogy a fa..ba lesz elég 30 centis kábel ha az előző 60 cm volt és nem kellett nagyon hajtogatni?
-
csemiubi
tag
Kábelt, ventiket visszavették.
Megvannak az újak. Ezen az elosztón az egyik végen van egy master matrica (oda megy csak négy vezeték)
Ezt mindegy melyikre kötöm? Ezt lehet majd csak vezérelni, a többi pedig ezt utánozza? Ez ezt jelenti?
[ Szerkesztve ]
-
csemiubi
tag
Szóval mit állítsak be?
Kell-e nekem ez az Al Suite 3 nevű program? Teljesen más értékeket mutat, mint a bios. Ott 700 rpm-et mutat, itt 350.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs