- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
válasz
-FLY-> #30049 üzenetére
Beszereltem őket, nagy szopás volt. A ház elejébe (korzi 300R) ami csavar megy, annak az átmérője 3,4mm, viszont a noctua ventik hangyányit szélesebbet mit a gyáriak, ezért nem voltak elég hosszúak a csavarok (kb 1mm múlt). Mehettem az obiba így vasárnap, hosszabb csavarért, de ott van m3, meg m4, így m3 lett átmenőben anyával megfogatva a túloldalon, jó buli volt. Gondoltam, hogy a gyáriakból lecsapok és csak a belső venti fülön megrögzítem, de úgy voltam vele, ha van bármi más stabil megoldás, akkor nem vágok belőlük (valszeg ezek nem is metrikus csavarok, amerikai r/c autóimnál vannak ilyen hülye méretek), lett.
Hogy a ventilátorokról is írjak, 400rpm az aljuk, itt még mozgatják a levegőt is és hangtalanok.
1200rpm-en már van hangjuk, van hozzá orkán is szerencsére, de nem rázzák a kecót.
Egyelőre elégedett vagyok, jók a hőfokok, szabályozva nincs hangjuk és van sok garancia. -
ULPIUS
őstag
-
Puma K
nagyúr
válasz
-FLY-> #30074 üzenetére
Ha minőségibb alkatrészekből épül fel egy táp, alaplap vagy VGA akkor nincs cw.
A drága ventik meg nem azért drágák mert miért ne alapon, hanem mert olyan specifikációkkal rendelkeznek, hogy aki ért hozzá az ránéz és tudja, hogy jó az adott venti által tudott paraméterek vagy sem és csak egy túlárazott vacak.
-
ULPIUS
őstag
válasz
-FLY-> #30069 üzenetére
Akkor rosszul latod a helyzetet. Nem ranezni kell, hanem szemelyesen megtapasztalni.
A jobb hazak 25-30-nal kezdodnek, es aztan jon a venti csere. Nyilvan igenyek es pofonok, en szemely szerint azt gondolom, h a komolyabb, dragabb hazakhoz egyaltalan nem kene gyari, "hulladek" ventiket mellekelni, aki ilyen arban vasarol az valszeg mar a venti minosegre/teljesitmenyre is ad, szoval tok foloslegesen teszik bele, pedig anelkul akar meg olcsobban is adhatnák, de jobban hangzik, h mondjuk "3 db gyari ventilatorral szerelve" . Ugyanez igaz a kompakt vizhutesekre...
En pl. nem vgyok "gephomokos", neha jatszom is (ahova szinten kell a teljesitmeny) de inkabb dolgozom a gepen es nekem igenis szamit, h nagy teljesitmeny es relative alacsony zaj parosuljon, pl. keso este mikor a gyerek es a felesegem mar alszik, a gep egy 40perces 4k-s videot renderel, akkor nagyon nem mindegy, h a 6 mag hany fokos es milyen zaj mellett. En nagyobb lakast nem tudok venni, de dragabb es jobb ventit még igen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest