- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
A procid hőmérséklete egész jónak tűnik. (A 70 fokos értékek terheltek, igaz?)
Ugyanez a házam, csak nekem felül AIO van.
A párommal fújattam bele kis e-cigi füstöt, hogy megnézzem hova megy az előlről beszívott levegő. Gyakorlatilag azt láttam, az AIO a felső, és középső ventik levegőit azonnal elvitte magának.
Így lehet, hogy nálad nem a legjobb felülre telepíteni ventiket, legalábbis nem mindkét slotra, ha 140-ezel, nehogy elvigyék a Rock elől a levegőt.
Lehet elég lenne csak a felső hátsó részére 1 db-ot tenned, és akkor a Rock melegét kihúzza az is, meg a hátsód is.
No de én még amatőr vagyok, várd meg a nagyokat.(Nálam a vga-nak van nagyon melege ebben a házban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Noctua ventik 6db
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest