- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
schray #21400 üzenetére
Találtam párat, de egyik sem elérhető, vagy nagyon borsos árai vannak.
A legjobb a Crossair lenne, de ezt csak Ausztráliában találtam ahonnan rendelni lehetne.
Az ilyen 5,25-s helyre beépíthető előlapi vezérlők nem tudnak ilyet hogy softveren keresztül lehessen vezérelni a ventilátorokat?
-
-
GoTReX
őstag
válasz
schray #21185 üzenetére
Elől szív be a porszűrőn keresztül egy,meg hátul fúj ki egy. Harmadik Zalman ház venti a tetején van,de az még nem forog ,mert nem volt honnan áramot venni neki. Házhoz nem adtak elosztót,azt most veszek PCX-en. A táp hátul a ház aljában van. Gondolom a ház tetején lévő kifújó is majd sokat fog számítani. Van a házon egy kapcsoló amivel pörgősebbre lehet venni a ventiket,de még nem jön meg az elosztó ,addig az a gomb nem funkcionál.
Egy ilyet azért hozzám vághattak volna a köbméteres kartondobozba:
-
Grózi
Topikgazda
válasz
schray #21030 üzenetére
A PW2 egy nagyon jó venti,csak nem radira.Vagy vegyél egy párját a Bol.Quiet-nek vagy 2 db Apache-t tegyél rá!
A LEPA Aquachanger gyári ventijeiről leírtam a tapasztalatom a kompakt topicba,1600 rpm-től elviselhetetlen és addig se a legjobb.2db Apache-t használtam rajta én is,hangban maximálisan fordulaton olyan volt mint a gyári 1000 rpm és nyertem is 2-3 fokot.Ez utóbbi azért durva,mert a gyáriak 2600 rpm-ig mennek el és így is gyengébb volt a teljesítményük.
(#21031) Pknerd12 Nincs mit!
(#21032) hackeeeee Nem lesz itt gond a hőfokokkal,az biztos!sajnálom a MegaFlow-t,de legalább ezt is tudjuk már.Látom csak beszereltél 2 db 80-st is,de miért pont azt a sz@rt?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
schray #21028 üzenetére
Na akkor itt:
Elöl a 2db BQ jó,maradjon ott.
Kompaktra is jó a Bol.Quiet,vagy veszel mellé egy párját vagy 2 db Apache-t javaslok a kompaktra.Mivel a vga-d melegszik,így alulra is egy 140-s ventit javaslok-nem tudom milyet tudsz vezérelni,ha 3 pin akkor jó oda is a PW2-ha 4 pin,akkor ennek a pwm-s változata vagy az ajánlottak közül ami szimpatikus.
Mivel felül lesz a kompakt,hátulra nem kell nagy légszállítású venti-ha akarod ki is hagyhatod viszont ha teszel,akkor kifele fújóra szereld be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Deepcool FL12R (R-FL12R-WHAPN3-G) Tesztelt, újszerű állapotban
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest