- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legjobb airflow guilde összefoglaló a neten , sajnos elvesztek a képek miután az OCN design-t váltott . Itt volt taglalva miért nem hatékony ,ha a túlnyomás miatt (több befújó ,mint ki ) a befújó rész közeli réseken visszajut a venti elé a levegő egy része amit egyszer már befújt . Mégha hőfokban nem is mérhető.
-
Fülessel játszom, a gép szinte közvetlen mellettem van az asztalon. Alapvetően nem szeretem, ha süvít a gép, de azt még annyira sem, ha megfő. Nincs külön dolgozószoba, a hálószoba egy része, szóval inkább a halkság az előny. Árban inkább az alsó/középső osztályt nézném. Arctic P12 volt, anno a 2060-as gyári megoldását moddoltam vele, az nem volt rossz. A P12 MAX sokkal hangosabb? Azt láttam, hogy a max fordulatszám rendesen kitolódott, esetleg a P14? Illetve ha a P12 MAX ajánlottabb, akkor abból esetleg létezik value pack?
Oh, a Peerless Assassin.. Olyat akartam, de itthon sehol se találtam számlával, csak kéz alól.
Akkor alapvetően jobban a 120/140 mm-es ventik a 200mm-es társaiknál?
-
A ház előlapja zárható, mert van rajta egy hangszigetelés, viszont játék közben mindig nyitva van nálam, így szabadon mehet befelé a levegő (annyi, hogy én a gyári porszűrő helyett egy vékonyabb ipari előszűrőt tettem be, ami jobban megfogja a port, mint ezek a műanyag szúnyoghálók - tudom, valamennyire lassítja ez is az áramlást -. VGA nincs kifordítva, viszont egy fém tartó támasztja alá. Új házat nem vennék, anno ennek is elég combos ára volt és alapvetően eddig minden elfért benne, szeretem.
abridabri: A DVD keret felül bent van, de nincs benne már meghajtó, az alsó keretek közül a felső nincs bent, azt kivettem, mert kellett a hely a VGAnak. SEASONIC G12 GM-750 750W a tápegység, a mérete 140 mm (L) x 150 mm (W) x 86 mm. Alapvetően egyik alkatrész se melegszik túl, az 5800X3D hőfoka is elvileg rendben van, főleg az uv után, viszont az nem tetszik, hogy nem szellőzik át a ház, megáll a meleg benne, ezért is szeretném kicsit átrendezni/növelni a légszállítást. A cpu hűtő egy ID-COOLING SE-207-XT. Még szerelés közben csináltam pár képet, mert vicces volt a mérete a VGAnak:
-
jimpo
senior tag
Oké az előlap nyitható, remélem nyitva is szokott lenni. Főleg terhelésnél...
A HDD keret viszont megfog minden friss levegőt, ha benne van és nincs kiszerelve.
ODD azaz CD/DVD lemezolvasó van benne? -
Trk.Adam87
aktív tag
Köszönöm.
Azért sem érzem a több venti szükségét, mert ez az 5600G proci úgysem melegszik annyira, de a majd hétfőn beszerelésre váró RX 6700 XT videokártya miatt már lehet indokolt lenne több venti a gépházba és a mesh előlap. (ez utóbbit majd idővel, mert elég drágán adják ahhoz képest, hogy csak egy fedő lap.)
-
-
nyul105
senior tag
Most adtam ki 489ezret vga-ra, a ház is benne van már 40ben.
Asszony így is kinyír lassan
36ezres tápról ne is beszéljünk, ott is el kell adnom még vaalmennyiért a régit.Nem a legjobb választás volt a ház, bár anno a háztopikban halk hűvösre emellett esküdöztek.
Abridabri, te az alsó(!) ventit irányítod oda dobozzal, én a hátul kiszökő levegőt akarom megakadályozni.
Tehát előlről, alulról jövő levegő ami a vga alatt fut, ne szökjön ki hátul, az más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua ventik 6db
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged