- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnK
aktív tag
A régi házban ventilátorral telibe fújva 43 fölé sosem ment terhelten sem, idle-n meg 38 volt. Ebben az új házban meg hiába van egy rakat venti nem tudom megközelíteni az akkori értékeket.
Leginkább az zavar, hogy hiába költöttem pénzt +ventilátorokra, csak rontottam a helyzeten.
-
-
Garsza
veterán
8 van rajta. És elégnek elég más gondom van. A szabályzással van gondom. Beetfonix Spectre Pwm ventieim vannak. És az a gondom a három alaplapi cash fun csatlakozó csak 1000 - 1800 ig szabályoz a 3 opcionális meg mintha nem is szabályozna. A 2 darab CPU venti csatlakozónak feltüntetett meg 700 - 1800 szabályoz. És arra gondoltam hogy a CPU Csatiaira kötöm rá az öszeset a minél kisseb zaj elérésének érdekében idle álapotban. Amúgy öszesen 9 darab venti van a házamban plusz kettő a VGA -n meg egy a tápban.
-
Glaz-dozfhut
őstag
20 decibel alatt, valamirevaló légszállítással, az nehéz ügy. Mindenesetre a Jetflo berendeltem egy ilyen Grand Flex PWM-el. Félek, hogy lecsúsztam, mert a boltból bevették ezt a terméket ahonnan kértem; -utólag.
-
konci79
őstag
-
Glaz-dozfhut
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged