- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
TaylorXIII #39724 üzenetére
Sorry! Figyelmetlen voltam, töröltem a félrevezető hsz-t.
-
Zwiebi
tag
válasz
TaylorXIII #39726 üzenetére
Ez is egy erdekes kerdes ar / ertek arany tekinteteben.
Mint mar elottem is leirtak, a gyari adatokat el kell felejteni, nem csak hogy hazudnak, de egyseges meres sincsen, szoval jo esetben a gyarto sajat termekei osszehasonlithatoak, de meg az is gyakran megbizhatatlan.
A Scythe arkategoriajaban meg van a Pure Wings 2 PWM
Ha hosszu tavra kell, akkor a legtartosabb egy Noctua A9 / B9 Redux lenne, de az mar eleg draga.
Meglepo modon, lehet hogy a legjobb megoldas az az lenne, ha vennel egy ID-COOLING SE-213V2-t 4400-ert. Alig dragabb, mint egy uj venti, es jobb huto, mint a jelenlegi. Fel centivel magasabb, mint a Xigmatek, ha befer, akkor szerintem ez a legjobb megoldas. Es halkabb is lesz sokkal, mint egy 92-es venti.
-
chopin42
őstag
válasz
TaylorXIII #39724 üzenetére
A gyári adat szinte mindig hazugság, ennél a ventinél pedig különösen szánalmas mértékben túloz...2800 rpm ide vagy oda
Másrészt az tuti nem votl halk, de a 92-esek többsége megáll 2k körül, tehát valószínű halkabbak. Mindenesetre én ezt próbálnám be, ez közelít a gyári fordulathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Noctua ventik 6db
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest