-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
_XXXXX_ #3837 üzenetére
Szerintem keret nélküli ventit külön nem lehet kapni, semmilyen méretben. Ezért sem szeretem egyes Zalman meg Asus hűtőknél ezt a megoldást mert ha tönkremegy bennük a venti akkor gyakorlatilag nem tudod cserélni. Egy 12-es valóban jócskán le fog lógni, amiben főleg az a gond, hogy csak felfele tudod eltolni így nem is lesz elosztva és a levegő nagy része a kártya fölött fog elmenni. illetve meg kell próbálni mert nem biztos, hogy olyan nagyon sok lesz a veszteség. Mindenképpen az lenne a legolcsóbb ha egy potit barkácsolnál a gyárira.
-
Henk
veterán
válasz
_XXXXX_ #3833 üzenetére
Ami gyárilag rajt van venti az nem 12-es. A burkolatot mindenképpen le kell venned, hogy egy hagyományos 12-es ventit rá tudj faragni, így viszont nem tudom a levegő mennyire kerül oda ahova kell. A burkolatnak általában nem csak design a funkciója, hanem a levegőt is tereli a megfelelő helyre. Szerintem ez csak akkor derül ki, hogy elég e ha kipróbálod. Egyes Enermax ventiket is árulnak potival, mondjuk elég drágák.
TESCO-Zsömle: pont ezt a karit nem ismerem, de eddig amivel találkoztam azon nem egyezett a venti csatija. A vga venti csatija jóval kisebb mint a házhűtő ventiké. Úgy tudod megoldani, hogy a csatit átteszed. Mondjuk még sosem néztem, hogy a vezetékek hogyan vannak kiosztva benne. -
Sareth
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged