-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
h1ght3chzor #44106 üzenetére
Hát úgy kérdezted elsőnek, hogy melyik csendesebb, én arra írtam, hogy szerintem a P12 PWM PST. A P12 Max tényleg több levegőt tol, de hangosabb, meg ki tudja éppen milyen más baja lehet még...
-
válasz
h1ght3chzor #44104 üzenetére
P12 PWM PST. Van YouTube-on összehasonlítási teszt is, azt be sem linkelem, mert vagy elhiszed, vagy sem.
Nekem volt/van mindkét típusból és a P12 PWM PST halkabb. Árban is jobb, halkabb is, jól tolja a levegőt, bár mondjuk a csapágyazása valamivel gyengébb. Annyi pénzért meg szvsz nem is kell vele foglalkozni, csak beépíteni aztán megy, ameddig megy.
Szerk.: azt még hozzátenném, hogy a P12 Maxból sok olyan van/volt, amelyik gyártási hibás. Alacsony fordulaton ilyen-olyan zajt bocsát ki, itt is volt a fórumon olyan tag, aki visszaküldte őket a boltnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged