- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mosquetoo
tag
válasz
Howkeddlee #12694 üzenetére
Nincs húzva a proci , egyenlőre számomra fölöslegesnek érzem.
A pasztát most cseréltem ki 5 perce meglátjuk javul-e.
Hűtőt tudnátok ajánlani a procira ?
A VGA-hőfokot mivel tudnám megnézni ? -
Martell
tag
válasz
Howkeddlee #12084 üzenetére
Qva egyszerű, olyan venti kell ami nem indul el 5v körül. Akkor ha 5v-ra letekered megáll.
-
válasz
Howkeddlee #12083 üzenetére
Előkerestem,és megnéztem közelebbről a szabályzót! Az oldalán rajta van egy olyan felirat,hogy input 12v,output: 5v-11v-ig,ebből adódik hogy nem lehet leállítani,szóval jól emlékeztem...
Kipróbáltam,még mindig szépen szabályoz,de nem állítja le a ventit.
A kábelt is megmértem,és 79cm hosszt mértem! -
Zola007
veterán
válasz
Howkeddlee #12081 üzenetére
le tudja állítani a ventit vagy csak lassítja?
-
1 among many
tag
válasz
Howkeddlee #10906 üzenetére
Az biztos, hogy az oldallapon lévő venti esete a legváltozatosabb. A te esetedben biztosan úgy volt a legjobb, ez teljesen egyéni.
Mindenkinek magának kell rájönnie a hardverei, a ház adottságai meg a környezet alapján, hogy a legjobb. Amit javasoltam, az a tudtommal legtöbb esetben használt felállás, ha úgy csinálja valaki, aki nem nagyon ért hozzá, abból nagy gond nem lehet.
Tényleg rengeteg tényezőn múlik a dolog, főleg az oldalsó venti esete, ha van.
Ha olyan a vga hűtése, hogy hátul tolja ki a meleg levegő javát, akkor sokszor érdemesebb adni neki a hűvöset, mint szívni le róla. A Lightning hűtése nagyobbrészt a házon belül teríti szét a meleget, úgy nézem. A mai nem ref hűtős vga-k többsége azt hiszem ilyen. De a vga teljesítménye sem mindegy. A gtx680 közel 250 wattot fűt el. Egy fele ennyit evő vga estén lehet, hogy jobban jön ki a teljes rendszer, ha befelé kap frisset rá és jó ütemben szedi ki valami hátul/fent a meleget.
Aztán ott a táp. Felső táposnál a helyzet kicsit más, mint alsónál, és az alsó is lehet kétféle. Vagy alulról szív, és igazából aktívan nem is szól bele a házban lévő keringésbe, mert hátul tolja is ki, vagy felső oldaláról, a vga(k) alól szívja be a levegőt.
Ott van az is, hogy hol található maga a ház. Aki az asztal alatt tartja, annak általában nem sokat számít, mi honnan megy ki-be. Én pl. az asztalon tartom. Monitorom kb. 15 centire van a ház oldalától balra, szóval pont a monitoromra meg részben rám tolná a vga melegét egy oldalsó venti, ha kifelé fújna. Ezt akkor sem szeretném, ha nyernék vele pár fokot a vga-n. Mondjuk nekem minden gyári értéken megy, és kifejezetten a minél csendesebb, észrevehetetlenebb működésre próbáltam rámenni, nem plusz 20% teljesítménytöbbletre +70% hőért és sok zajért cserébe ezért nekem egy hátsó 12 cm és a táp 12-es ventije egyelőre elégnek bizonyul. De ez is teljesen egyéni.
Úgyhogy tényleg a legjobb, ha némi intelligenciával és a legjobbnak tűnő verziók kipróbálásával mindenki maga dönti el, egyénileg neki mi a legjobb.
Általános útmutatást ezért konkrétumok terén nem, csak elvi szinten lehet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Acer notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest