- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
mosquetoo #12693 üzenetére
Még az van, hogy a ház az átlagosnál kicsit melegebb. Nekem is ilyen volt, bár nem volt ennyire meleg. Az első ventilátornál nagyon kicsi a kialakított szellőző rész. Én például ki is vettem a fém trapéz hálót elölről.
Remélem látszik a különbség.Egyébként én is a pasztára vagy a CPU hűtő illeszkedésére gondoltam.
Hőfok mérésre az AIDA-t javasolnám. Vannak különféle funkciói. OSD menü, naplózás mindenféle értéket.minta
[link] -
-
válasz
mosquetoo #12693 üzenetére
Szia!
Én először is valami másik procihűtőt vennék,s nem a gyárit használnám! (Húzva van valamennyire a procid gondolom)
A házban a ventiket úgy rakd,hogy az első venti befelé szívjon,a hátsó kifelé fújjon. Oldalra is jöhet egy venti,az is kifelé fújjon,az legalább a vga melegét kiviszi a házból. Ha mégnagyobb huzatot szeretnél a házba,akkor alulra is jöhet egy szívóventi,felülre meg egy tolóventi,így akkor hátrafelé és felfelé tolja ki a meleget a házból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Interactive Brokers társalgó
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged