- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spywear
tag
válasz
1 among many #10982 üzenetére
Nagyon köszönöm uram! és a gyorsaságot is!
-
8th
addikt
válasz
1 among many #10934 üzenetére
-
válasz
1 among many #10924 üzenetére
Tanulságos videó,köszönjük szépen!
Én mindig úgy szoktam hogy egy gombócot nyomok középre és azt kicsit szétkenem,de ezek után lehet nem fogom szétkenni! -
mailroy
csendes tag
válasz
1 among many #10927 üzenetére
Sajnos nem lehet elfordítani a hűtőrácsot 90 fokkal, így marad a tesztelés. Én is arra gondoltam, hogy ahogy írtam megcserélem a ventiket, az első elől meg kiveszem a hosszabb légterelőt, a rövidebbet ott hagyom közvetlenül előtte. Aztán meglátjuk
Annyi mondjuk eszembe jutott, hogy a ventit a hűtőre fel tudom szerelni a másik oldalra is, hogy egy irányba fújják a levegőt a hz belseje felé, de így kb 3-4 cm lesz a 2 ventilátor között. Ez így gondolom még kevésbé egészséges. Köszi
-
mcs
veterán
válasz
1 among many #10924 üzenetére
Huhh, jó tudni, hogy ennyit számít ez. Pont ,,hi5"-be adtam, és az úgy tűnik, nem valami okos megoldás. Na majd éjszaka kap egy ,,borsót".
-
mcs
veterán
válasz
1 among many #10917 üzenetére
A hátsó 12es venti kifele fúj, az elülső befele, és az oldallapon lévő kis nyolcas is befele.
Amit érdekesnek vélek, hogy a processzor Arctic MX-4 pasztával van megkenve, és szinte egy fikarcnyit nem javult a hő az ócskábbik fehérhez képest, pedig elvileg kellett volna.
szerk.: előbb elfelejtettem írni, hogy hátul teljesen nyitott az asztal
-
válasz
1 among many #10909 üzenetére
Korrekt megfogalmazás,köszönöm!!
Teljesen igazat adok,minden attól függ,milyen dolgok vannak a házban,és ahhoz kell kialakítani a szellőzést!
Nekem mondjuk az asztalom bal felén van a gépem (jobbra tőle a monitorom) így oldalra nyugodtan fújhatta a venti a vga-m meleg levegőjét! -
válasz
1 among many #10904 üzenetére
Ezzel amit írtál,részben én is egyet értek! Nekem a korábbi CM 690es házamnál oldalt volt 1-1db 12centis ventihely,ahogy írtad is 1db a procihűtéshez,és 1db a vga hűtéshez.
Nekem csak oldalt a vga-nál volt 12centis venti,feljebb nem is fért volna oda az akkori Freezer 13 pro procihűtőm miatt.
Én azt mondanám,hogy az oldalra szerelt ventinek kifelé kell hoznia a meleg levegőt a házból,nem a hűvöset betolva ottbent langyosat keringetnie!
Mikor játszottam,éreztem hogy milyen meleg levegőt hoz ki a vga-tól az oldalsó venti! És nem ref hűtős vga-m volt,hanem egy gtx680 lightningom!
Azóta váltottam már házat is,vga-t is,de sajnos a mostani házamon oldalt nincs ventihely,csak egy nagy plexi,pedig milyen jó lenne most is ha ott lenne ventim,mert érzem hátul a vga-nál,hogy milyen meleg levegőt fúj hátrafelé...! -
Heavyrain
őstag
válasz
1 among many #10904 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
-
jookomak
őstag
válasz
1 among many #10896 üzenetére
Itten e! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest