- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Pokesz007 #32849 üzenetére
Én előre tennék két erősebb ventit,hogy jöjjön be levegő bőven.Alternatívák:
Aerocool Dead Silence(a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)-ez 3 pinNanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm
Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus(csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-jelenleg az egyik legjobb házhűtő és bordára/radira is megfelelő)
Akasa ApacheÉs hátra is ezek közül válassz.Előre én abba a házba vagy az Aerocool DS-t tenném vagy az Akasa Apache-t.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Pokesz007 #23846 üzenetére
Ha a kézikönyve nem hazudik, akkor rosszul. A 6-7. oldalon találod az alaplap térképét és a számokhoz a megfejtéseket:1 CPU Fan Connector (CPU_FAN1)
11 Chassis Fan Connector (CHA_FAN1)Az utóbbi a H81 chipset közelében van a lapon.Lassú voltam. Sose a lapot nézd, mindig a kézikönyvet, úgy egyértelműbb tud lenni.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Pokesz007 #23835 üzenetére
3 pines legyen,mert nem tudom,hogy az ASRock > H81M-HDS 2.0 alaplapom szeretné e a 4pint.
4 pines legyen, mert a 3 pines ventilátorokat te nem szeretnéd azon alaplapon hallgatni. A lábkiosztás alapján PWM-es a csatlakozó (a BIOS leírás ASRock szokáshoz híven használhatatlan).Hunork: ha a dupla csatlakozó azt jelenti, hogy össze van kötve a ventilátorcsatlakozó első két lába (GND fekete, power piros) a Molex első két lábával (12V sárga, GND fekete), akkor mehet az első ventilátor után a molexes felfűzés. 99%, hogy így van, de mérjetek rá multiméterrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest