- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
1-2 fok,ezért is írtam hogy felesleges.Ha javítani akarsz még a hőfokokon akkor vegyél jobb cpu hűtőt amire 120 vagy 140mm-s venti megy.
(#20530) szupersanyi Először is cseréld a cpu hütőn a ventit,mondjuk egy Coolink SWiF2-92P-re vagy egy Nanoxia Deep Silence PWM 92- 1400-re.Ez mehet a cpu_fan aljzatra.
Előre a házba tennék egy 140- ventit: Nanoxia Deep Silence 1400 rpm,Be Quiet Pure Wings 2 140-ezt tudod vezérelni a cpu_fan2-ről.
Hátra+ felülre meg tennék egy Y-kábelre 2db 4 pin-s,120mm-s ventit amit tudsz vezérelni a cha_fan1-ről-ezeket ajánlome Quiet Pure Wings 2 PWM
Nanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm
Coolink Swif2 120P
Gyártói oldalról le tudod tölteni az ASRock Extreme Tuning Utility-t és abban tudod vezérelni a ventiket hőfok függvényében.Így lesz egy csendes és hatékony hűtésű géped.(feltéve ha a táp halk,annak ellenőrzésével kezdeném) -
Grózi
Topikgazda
Coolink SWiF2-92P
Nanoxia Deep Silence PWM 92- 1400
be quiet! Shadow Wings PWM 92 mm-én ezt választanám,medium rpm-l
(#20413) Adebayor Hátra,oldalra sok értelme nincs.Csodát ne várj abban a házban,ha ki akarod hozni belőle a maximumot,akkor az első ventit is cserélned kell egy minőségi darabra.Az ajánlottakat megtalálod az Összefoglalóban.
(#20415) k.sanyi92Nem mai csirke,de nem rossz venti.Semmiben se kiemelkedő,viszont minden téren jó. -
HollyBoni
veterán
Nekem Coolink Swif2 van 92-es méretben, 1000rpm (honlapon 1100-at írnak de nem annyit megy). Eddigi legjobb ventim, 0 hang, 3-4 éve megy tökéletesen, olcsó.
De ahogy Grózi is mondta nem szállít egy tonna levegőt. 1500-as már biztos szállít levegőt, de lehet hangos, azzal nincs tapasztalatom.
(#20129) Henk: Úgyis az a verzió lesz hogy veszek mást is és visszaviszem boltba amelyik nem tetszik, de Noctua-t is próbáltad?
-
Grózi
Topikgazda
Ebbe az árkeretbe,ilyen méretben olyan ventit ajánlani ami vezérlés nélkül halk-mission impossible.
Már csak a méret miatt is két véglet van,vagy halk és lepkefing erejű légszállítása van-vagy van hangja.92 mm-ben ha tudod szabályozni,akkor a PW2 vagy a Nanoxia jó az ajánlottak közül.80mm-ben pedig olyat válassz ami alacsony rpm-l operál.Az ár nagyon kicsi ehhez.Én első körben mondjuk az Athlon gyári hűtőjét cserélném egy kis torony-ra(2k-ért már kapsz)-az többet érne mint a ventik.
(#20125) Kbhont Alakul a kicsike!!!Hány hdd lesz a radi mögött és mi lesz elöl bekötve(venti)?
(#20126) abridabriSokan dicsérik az új Fractal ventiket,viszont hogy csendesebb legyen mint a PW2-azt eléggé kétlem. -
Grózi
Topikgazda
Ha nagyon vékony anyag akkor megszűnni nem fog,csak csökkenni a mértéke.Kapni ventilátorrögzítő gumibakokat [link] ,ezek közül az Akasa jó minőség.A másik megoldás a venti és a ház közé a gumialátét,csinálhatsz is vagy csavarboltban kapsz.(a vastagsággal érdemes kísérletezni)
Saját tapasztalatom szerint,némelyik háznál az előbbi-míg más háznál az utóbbi jött be.(vagy egyik se) -
Grózi
Topikgazda
Ne haragudj,de a hozzád hasonló embereket nem értem meg...Győzködheted magad,de elárulom hogy azonos szérián belül is nagy a szórás+ha nem vezérled,bíza hangos lesz.Leírtam mit ajánlok,innentől mosom kezeim.Nanoxiát nem fogsz máshol találni,legalább is tudtommal.140-s ventinél a 3-4K belépő színt,ezen nem érdemes spórolni-részemről inkább adok valamiért 5K-t ami jó,mint hogy 3K-ért sz@rt vegyek.
-
3800+
őstag
https://www.pcx.hu/termek/enermax-everest-silence-14cm-ucev14-ventil-tor-45507
https://www.pcx.hu/termek/enermax-t-b-silence-manual-uctb14a-14cm-ventil-tor-80383Ezekrol esetleg valaki?
Grafirka: az durva, asszem akkor hanyagolom az AC-t. Pedig tetszett ez a homersekletes szabalyozas.
-
Grafirka
őstag
Idei tapasztalat az AC vel. Az elso peldany nem indult. Visszavittem, egy het utan jott a cserepeldany, ovatosabb voltam, haza se vittem kertem a szervizest inditsa el. Ugy szolt mint egy kelepelo. Kertem az ujat, meg is erkezett csak a PWM nem mukodott egyeltalan.
Jelenleg Nanoxia DS 140mm legkavarokat hasznalok, amelyek valoban dragabbak de megeri a minoseg amit nyujtanak. -
Grózi
Topikgazda
Személyes tapasztalatom nincs vele,de többen dicsérték:[link]
A Pcx kínálata elég korlátozott és egyébként postapontra is rendelhetsz Merlintől 900FT-ért,előreutalással.
A Red Wings belépőkategória,de az Arcticnál nagyságrendekkel jobb.Mindenki csodaventit akar a szomszédból,2 K-ért-sajna ilyen nincs. -
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged