-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
zsolti1902 #6440 üzenetére
én is ezeket mondom
-
foxboro
tag
válasz
zsolti1902 #6422 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Mondjuk a proci hűtőm AC Freezer 13, az jó
Biztos jók a ház hűtői is...
Üdv! -
slider16
csendes tag
válasz
zsolti1902 #6416 üzenetére
Nem enged Cool'n Quiet-et telepíteni, mivel Windows 7-em van és ki írja, hogy nem támogatja az OP rendszerem.
-
slider16
csendes tag
válasz
zsolti1902 #6414 üzenetére
Igen gyári a ventilátor. A BIOS-ban valóban be van állítva de 60 fokra. Azért érdekelne, mert mi elött a Win-t újratelepítettem volna előtte nagyon jól ment volt, hogy csak 800-at ment a CPU-nál mivel a másik 4 ami a ház oldalára van szerelve bőven ellátta ezt a feladatot. Jó persze én is gondoltam rá, hogy az üzemelés által bekerült por, valamint az időjárás is sokkal melegebb lett azóta, de tegnap kitakarítgattam benne. Annyi lenne csak a problémám, hogy végülis maga a hűtés jó, csak jóval hangosabb lett azóta mióta újraraktam. Gondolom, hogy még a szervizbe ahol összerakták állítottak valamit, valószínűsítem, hogy az EasyTune-al , amit piszkálgattam is kicsit, de mivel drasztikus változást nem értem el vele, így vissza állítottam Default-ra ami azt jelenti, hogy 28%-on forog a venti 20fokon. Így viszont terhelésre nagyon beindulnak a dolgok és jóval nagyobb hangja lesz a cuccnak. Mindenesetre melegedni nem melegszik csak kíváncsi lennék, hogy elérhető lenne e valahogy a zajszint csökkenés és hogy, hogyan lehetne az újratelepítés előtti zajszintet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest