-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
A Coolink 120P-hez adnak Y elosztót amivel 2-t tudsz kötni egy csatira.
Akár lapra akár szabályzóra, lap is vezérli pwm-el a 2-t egyszerre. Tovább megyek én 4-et kötöttem így a cpu fan-ra és azzal is működött bár ezt nem ajánlgatom senkinek.
Ettől függetlenül az AC sem rossz, kb. azt hozza mint a régi fekete lapátos. -
Henk
veterán
Ha szabályzóval állítod őket akkor miért ragaszkodsz a pwm-hez? Amúgy szerintem a Coolink halkabb és jóval komolyabb légszállítást is produkál fullon. Viszont ha elégedett voltál az AC-vel eddig akkor most is jó lehet. Bár a keretes hangosabb jóval mint a pro meg a légszállítása is nagyobb. Nem írok ide regényt, ha érdekel a különbség majd elmondom személyesen mert kipróbáltam mindkettőt.
CsiguszMaxim: kijelző nélküli szabályzóval legfeljebb úgy tudod megoldani a monitorozást, hogy a ventik csatijából kiveszed az egyik szálat. Általában sárga ami a fordulat ellenőrzésére szolgál, ha nem szabvány színjelölésű akkor utána kell nézni. A csati a maradék 2 vezetékkel megy a szabályzóra, a 3. szálat meg a lapon a venti csatik megfelelő tüskéjére kell dugni így a fordulatuk továbbra is leolvasható valami progival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged