- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Én (gányolós vagyok) biztos a hőleadó felületre fújnék, hogy hamar friss kerüljön a meleg felület helyére, majd minél hamarabb kiszívnám a házból, és majd ahol akar (és tud) bejön a levegő.
Tehát nem fújnám befele, úgyis beáramlik annyi, amennyit kitolsz a kijáraton (szerintem). -
Grózi
Topikgazda
Mindenképp tegyél előre 2 db befújó ventit és nem az olcsók közül.Nem sok értelmét látom a dual 1060-nak,de ha arra telik akkor már kellene hogy teljen egy komolyabb házra és normális ventikre is.A felső kártya mindenképp melegebb lesz.Ha megmondod,hogy mit tudsz vezérelni(3 vs. 4 pin-lásd az aljzatkiosztás ellenőrzését az Összefoglalóban ) és adsz egy maximum árkeretet,akkor megpróbálok segíteni a választásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest