Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cuko

    aktív tag

    Sziasztok,
    A hétvégén raktam össze új gépemet:
    ASRock B250M Pro4, G4560 gyári hűtővel, Gigabyte GTX1050 OC (Windforce), Be quiet! - Pure Power 10 CM - 400W,
    Silverstone SG04-F házban. Háttértár egyelőre egy Adata 256GB-os SSD, később lehet érkezik mellé egy adat HDD. A kábeleket elrendeztem, hogy ne blokkolják a légáramot. Idle 50° CPU, 32° alaplap - játék alatt nem teszteltem még, de akkor úgyis feljebb kapcsol a gyári CPU hűtő is, ami szintén hangosabb fajta.

    Házhűtésnek a gyári 3pines SillverStone helyett elsőre beraktam egy Xilence Red Wing Pwm 120-at, ami volt itthon elfekvőben bontatlanul.

    Azonban 800rpm-en, "Silence" módban is kicsit hangos nekem - mennyibe kerülne lecserélnem tényleg halk ventire? Pwm-es lenne ideális, van két csati is a lapon, de ha van jó, olcsó fix halk 120as venti, akkor azt is megfontolnám.

    Gondolom a Xilence az ajánlható kategória alsóbb felét képviseli, az ajánlóban levő többi 120-as venti mind halkabb nála? Melyikek a legjobb ár-érték arányú ventik közülük szerintetek? :R

    Lehet, hogy a jövőben vennék mellé még egyet, attól függ a kánikulára hogyan reagál a gép. Ehhez zárójeles megjegyzés, hogy az előlapi venti paneltől kicsit messzebb van a második alaplapi házventi csatlakozó, de ezt nem feltétlen szeretném figyelembe venni az első venti vásárlásakor.

Új hozzászólás Aktív témák