- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
torma1981 #15995 üzenetére
Szerintem ők sem tudják, változó. Mondjuk 4-7 nap alatt nekem még sosem jött meg semmi, illetve de, ami raktáron van.
Grózi: nekem a héten is jött cuccom, egyelőre én még így gondolom. Pedig volt kívánság is, olyan tétel ami nem volt a honlapon sem.
Na tényleg off vége. -
Henk
veterán
válasz
torma1981 #15992 üzenetére
Szerintem Merlin tök korrekt, nagyon sokszor rendeltem tőlük és mindig találtunk megoldást ha valami probléma merült fel. Fel kell hívni telefonon és azonnal megmondják mi a helyzet. Az tény, hogy nem megy gyorsan, ők is szinte mindent kintről rendelnek, 2-3 hét teljesen átlagos. Én ennek fényében rendelek onnan, viszont sok olyan dolgot is beszerez amit máshonnan nem tudnék.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
torma1981 #15992 üzenetére
Eddig nekem is pozitiv tapasztalataim voltak velük,de az elmúlt félévben valami megváltozott...Szállítási helyett számlázási címre küldik a cuccot(60km kocsikázás bánja),2 hete nem válaszolnak levélre(már kerítettem máshol),max. 1 hét szállítás helyett 2,5 hét...Nem lesz így jó.
-
válasz
torma1981 #15990 üzenetére
Igen, kommunikációban nincsenek a helyzet magaslatán! Én eddig 3 levelet írtam Nekik, egyre jött vissza, válasz helyett kérdés...
Ez van sajnos!
Volt pár éve egy bolt Nyiregyházán! PCHelpline néven! Azért imádtam, mert bár mi gondom volt, azonnal kerestek rá megoldást! Nem volt az az érzésem, hogy megvettem valamit és most már baszódjak meg vele, hanem mindig mindenben segítettek!
Na ezek a boltok nagyon hiányoznak...
Bocs az OFFért. -
patomi
őstag
válasz
torma1981 #15748 üzenetére
Ott a fém tartón (ami a vntit fogja) az ívelt részt "piros nyíl "a hűtő tetején,alján nyomod kifelé, de közben a "zöld nyílnál" lefogod és szépen kiugrik a bordából.[link] alul, felül külön, külön is lehet.
A másik lehetőség, hogy a bordák közé nagyon vékony valamivel benyúlsz és kipattintod. Eltörni nem nagyon fog, elég jó anyagból vannak ezek. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
torma1981 #6692 üzenetére
Thermalright TY140
3k huf, 120as helyre illeszthető, picit szélesebb 140x140nél, szóval nézd meg befér e. nagyon jóféle, egyik legjobb 140es jelenleg.Prolimatech Blu és Red Vortex
4-5k huf, 140x140, szabvány méret, a TY140 mellett kb a másik legjobb 140es a piacon.Noctuák gyengébbek mindkettőnél, tetejében horror áron adják őket.
mindkettő van pl pcgearnek.
-
mitkov77
aktív tag
válasz
torma1981 #6692 üzenetére
Noctua ventilátor 14cm, 750-900-1200RPM /NFP14FLX/
Ez egy nagyon halk ventillátor.Revoltec AirGuard 140x140x25 mm hűtő ventilátor (RL060)
Ez is halk, és mellesleg még fekete isSzabályozni az alaplapról tudod mind a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Acer notebook topic
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest